Persoonlijk

Persoonlijke update februari

Tijd voor een hele vrolijke persoonlijke update: ik heb namelijk afgelopen dinsdag mijn rijbewijs gehaald! Ik kan hem volgende week vrijdag ophalen bij de gemeente en dan kan ik eindelijk zelfstandig de weg op! Ook heb ik me eindelijk ingeschreven voor een halve marathon. Op 22 mei ga ik mijn allereerste halve marathon rennen in Leiden. Ik heb nog een aantal maanden om te trainen, maar de tijd gaat altijd sneller dan je denkt dus ik ben druk bezig met mijn trainschema en probeer in elk geval 3 x per week hard te lopen. 

ba92514fa679e896a2ec9808e83daffe

Als je mij al een tijdje volgt dan weet je dat ik sinds een aantal maanden bij de Rijksuniversiteit in Groningen werk en afgelopen donderdag hadden we een heel leuk evenement. De ‘chief chocolade officer’ van Tony’s Chocolonely, Henk Jan Beltman, kwam een inspirerende presentatie geven over het ontstaan het bedrijf en hun missie. Het was erg interessant en natuurlijk had hij een aantal dozen Tony’s meegenomen. Wat is jullie favoriete smaak? Ik vind melk en karamel met zeezout echt het allerlekkerst! 

IMG_1780

Dan nog een kleine update over mijn blog. De laatste tijd zijn er slechts sporadisch nieuwe blogposts online gekomen en daar wil ik echt verandering in brengen. Ik loop wat achter met mijn reading challenge van minimaal een boek per week lezen, maar ik heb de laatste tijd zoveel nieuwe boeken gekocht en ontvangen dat ik hoop dat ik snel weer in de leesflow zit. Ik heb mijn eerste boek van dit weekend al uitgelezen (Harde liefde van Meredith Wild) en ik ga nu beginnen aan My heart and other black holes van Jasmine Warga. Ik heb voor komende twee weken alweer blogposts ingepland en begin maart ga ik naar Londen en het lijkt me dan heel leuk om te gaan ploggen! Heb je nog Londen tips voor mij?

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

*