Geen categorie

#Boektober Wrap Up: Dit las ik in oktober

De maand oktober stond in het teken van #Boektober, een uitdaging waarin je zoveel mogelijk boeken moest lezen in oktober. Als boekenliefhebber en boekenblogger wilde ik die uitdaging graag aangaan en vandaag vertel ik je hoeveel boeken ik heb gelezen.

*tromgeroffel*

Uiteindelijk heb ik 11 boeken gelezen in oktober en daar ben ik heel blij om. Ik zat lekker in de leesflow en was echt gemotiveerd om meer te lezen. Ik las verschillende genres door elkaar en dat heeft voor genoeg afwisseling gezorgd, zodat ik nooit in de leesdip terecht ben gekomen.

CR2FjyxW0AAmBJACRlMmMWWIAA9UXNCSWVULWWoAABZtQ

Van de meeste boeken zijn al recensies online gekomen op mijn blog, de andere recensies zullen komende weken verschijnen. Mijn favoriete boek van oktober is Stuk van jou van Sophie Jackson, maar Sky van Ellen Lina-Rink en Ziel van Jackie van Laren vond ik ook ontzettend leuk. Mocht je gek zijn op dystopische Young Adult boeken dan moet je De Nachtuilen van Jeroen van Unen echt lezen.

#Boektober was voor mij erg geslaagd en ik zou het heel erg leuk vinden als dit een jaarlijks terugkerend evenement zou worden. Ik ben bang dat ik in de maand november een stuk meer zal lezen en de reden daarvoor zal ik dit weekend toelichten in een persoonlijke blogpost. Op dit moment ben ik bezig in Een regenboog in de nacht van Claire King, omdat ik meedoe aan de blogtour van dit boek. Wel heb ik nog een aantal titels liggen die ik in november sowieso wil lezen, namelijk De Fixer van Jennifer Lynn Barnes en Exit van Michiel Stroink.

Hoeveel boeken heb jij gelezen in de maand oktober?

Liefs,

Nynke-Boudien

Bron afbeelding: Stalabl

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Lilian 1 november 2015 at 15:10

    Wauw, je hebt wel veel boeken gelezen! Sky vond ik ook heel mooi, en Stuk van jou en Harde Liefde liggen nog op de stapel. Ik ben benieuwd!

  • Leave a Reply

    *