Evenementen

#Boektober

Het weer is de laatste dagen niet al te best en de herfst lijkt echt te zijn begonnen. Ondanks dat ik regen verschrikkelijk vind, zitten er ook voordelen aan het najaar. In de herfst vind ik het namelijk heerlijk om mijn avonden op de bank met een kleedje,een kop thee en een boek door te brengen. Nu heeft Dagmar een heel leuk evenement gepland in oktober #Boektober. Het is de bedoeling dat je jezelf in de maand oktober uitdaagt en meer leest dan je normaal zou doen. Hoe kun je dit doen? Sta bijvoorbeeld een kwartiertje eerder op om een hoofdstuk te lezen of pak je boek erbij terwijl je normaal gesproken de hele avond met Netflix zou doorbrengen. Meedoen met #Boektober is helemaal gratis en er is een speciale Facebookpagina waar je met andere ‘deelnemers’ ervaringen kunt uitwisselen.

Normaal gesproken lees ik 6 á 7 boeken, maar ik ga mijn best doen om boven dit aantal uit te komen. Ik weet nog niet precies welke boeken ik precies wil gaan lezen, maar deze boeken wil ik in elk geval lezen:

  • Ziel – Jackie van Laren
  • De Fixer – Jennifer Lynn Barnes
  • Het geheim van mijn man – Liane Moriarty

Heb jij nog leesinspiratie nodig? Vorige week schreef ik een blog over een aantal boeken die je komende herfst echt zou moeten lezen.Wat mij betreft is #Boektober de perfecte manier om je reading challenge van 2015 een boost te geven of om uit een leesdip te komen. Heb je zin om mee te doen aan #Boektober? Via deze Facebookpagina kun je je aanmelden.

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

*