Inspiratie

Cadeautips tot 15 euro!

De feestdagen komen er weer aan en veel mensen vinden het lastig om cadeautjes te verzinnen. Vandaag help ik je een handje, door een aantal boeken tips te geven die waarschijnlijk veel mensen zullen aanspreken. Al deze titels hebben een prijs tot 15 euro.

Gillian King – Alles of niets!
Alles of niets! is een gelaagde feelgoodroman van topauteur Gillian King. Leef mee met Nikki, die in de trein de aantrekkelijke Thijs ontmoet. Ze is op slag over haar ex heen. Enige probleempje: Thijs heeft een vriendin. Die óók al ervaring heeft met vreemdgaan. Tja, de liefde is en blijft een slagveld… De prijs van deze leuke chicklit is € 15,00.

Jennifer L. Armentrout – Blijf bij mij
In Blijf bij mij valt Calla voor barman Jax – en als lezeres val je al bij de eerste ontmoeting met haar mee. Calla krijgt helaas niet meteen de kans om leuke en spannende dingen met hem te doen, want ze heeft behoorlijk wat shit uit de weg te ruimen. Met dank aan haar drugsverslaafde moeder. Gelukkig wil Jax haar daarbij helpen. Sterker nog: hij staat niet toe dat ze het alleen doet. De boeken van Jennifer L. Armentrout zijn echt fantastisch en de prijs is ook erg fijn: € 14,99.

John Green – Een weeffout in onze sterren
Hazel werd drie jaar geleden opgegeven, maar een nieuw medicijn rekt haar leven voor nog onbekende tijd. Genoeg om een studie op te pakken en vooral niet als zieke behandeld te worden. Augustus, Gus, heeft kanker overleefd – ten koste van een been. Vanaf het moment dat Hazel en Gus elkaar ontmoeten, lijkt er geen ontsnappen aan de zinderende wederzijdse aantrekkingskracht. Maar Hazel wil niet iemands tijdbom zijn. Heel veel mensen hebben dit boek al gelezen of de film gezien, maar ken je iemand die dit prachtige verhaal nog niet kent? Geef deze persoon Een weeffout in onze sterren cadeau, want ik ken niemand die dit verhaal koud laat. De prijs van dit boek is € 14,95.

Gayle Forman – Als ik blijf
Een schitterend verhaal over liefde en verlies, en de moed om de juiste beslissing te nemen wanneer je leven letterlijk in je eigen handen ligt. Het leven van de 17-jarige Mia draait om muziek: ze wil graag naar het conservatorium en haar vriend Adam speelt in een populaire rockband. De toekomst ziet er rooskleurig uit. Maar wanneer Mia met haar ouders en broertje een dagje uitgaat, gebeurt er iets waardoor haar leven in één klap verandert… Als ik blijf vond ik echt een ontzettend mooi boek, dat ik zeker kan aanraden. De prijs is € 12,50.

Jill Mansell – Open huis & De prins op het verkeerde paard
In Open huis leren we Marcus en Nell kennen. Op het eerste gezicht zijn ze tegenpolen, maar tegenpolen trekken elkaar aan… In De prins op het verkeerde paard is het voor Maddy en Kerr liefde op het eerste gezicht. Tot zij ontdekt wat zijn achtergrond is… Jill Mansell is een van de leukste chicklit-auteurs, dus deze omnibus kan ik zeker aanraden. De prijs is € 12,50.

Petra Kruijt – Laat me jou zijn
Laat me. Dat is alles wat Susan nog wil. Ze heeft een goede (maar erg drukke) baan, een relatie met een man die stappen wil zetten waar zij nog niet klaar voor is en vooral een enorme vrijheidsdrang. Daar geeft ze gehoor aan door te verhuizen naar de andere kant van de wereld, naar San Francisco. Jou zijn. Lisan staat altijd al in Susans schaduw. Wat ze ook probeert, ze wordt nooit zo succesvol als haar zus. Totdat Susan vertrekt en er een gat ontstaat. Lisan springt daarin en neemt langzaam haar hele leven over. De prijs van Laat me jou zijn is € 14,99.

Colleen Hoover – Onvoorwaardelijk
Onvoorwaardelijk, de emotionele rollercoaster van New York Times-bestsellerauteur Colleen Hoover! Als Tate haar nieuwe buurman Miles ontmoet weet ze zeker dat het geen liefde op het eerste gezicht is. Zelfs ‘vrienden’ is een groot woord. Het enige wat ze gemeen hebben, is een ongekende wederzijdse aantrekkingskracht. Miles wil geen liefde, Tate heeft geen tijd voor liefde, dus blijft over: seks. Miles heeft wel twee voorwaarden waar Tate zich aan moet houden: geen vragen over het verleden en geen verwachtingen voor de toekomst. Kan Tate dit volhouden? En wat houdt Miles voor haar verborgen? De boeken van Colleen Hoover zijn altijd heel intens, maar zo mooi. Onvoorwaardelijk is echt prachtig, dus zeker een aanrader. De prijs is € 14,99

Eva de Wit – Een huis in Frankrijk
Melanie woont in een prachtig opgeknapt landhuis in Frankrijk. Ze is hierheen gegaan voor de liefde van haar leven, maar die heeft haar verlaten. Nina heeft een leuke baan en een ogenschijnlijk goede relatie. Wat ze verborgen houdt, is dat ze wordt mishandeld en dat ze op de vlucht is. Jessica kan haar baan als manager eigenlijk niet aan en kampt met eenzaamheid en een alcoholprobleem. Suus heeft het misschien nog het beste op orde. Maar ook dat is schijn, want ze heeft grote financiële problemen en is zwanger van een derde kindje. Wanneer de vier vroegere vriendinnen bij elkaar komen in Melanies huis in Frankrijk, blijkt dat niemand het zo goed voor elkaar heeft als ze graag zou willen. De vrouwen slaan de handen ineen om het tij te keren. Een huis in Frankrijk is een hele fijne feelgood roman, de prijs is € 15,00.

Hopelijk heb je zo wat meer inspiratie gekregen! Binnenkort zal er ook nog een budget editie verschijnen, met boeken tips tot 10 euro. Welke boeken zou jij echt aanraden om aan iemand cadeau te geven tijdens de feestdagen?

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

*