Persoonlijk

Dagboek van een boekenblogger #1

De afgelopen tijd zie ik steeds vaker blogpost in dagboekvorm voorbijkomen, waarin een blogger een kijkje in zijn of haar leven geeft, door middel van foto’s. Het leek me leuk om dat ook eens te doen en ik noem het ‘Dagboek van een boekenblogger’. Ik vind het zelf altijd erg leuk om dit soort blogposts te lezen, omdat je dan de persoon achter de blog wat beter leert kennen. Ik ben in elk geval erg benieuwd wat jullie hiervan vinden.

Vorige week zaterdag was een leuke dag. Ik liep hard met mijn vriend, want we zijn op dit moment aan het trainen voor de 4 Mijl van Sneek. Dat is ongeveer 6,4 km en ik ga voor een tijd onder de 40 minuten. Vorig jaar liep ik de 4 Mijl van Groningen in 40:40 en ik zou het heel gaaf vinden om mijn tijd te kunnen verbeteren.

IMG_20150321_153843De Mediamarkt aan Westerhaven in Groningen gaat verbouwen, waardoor er ontzettend veel spullen in de uitverkoop zijn. Ik kocht dit sporthorloge van Garmin, waar ik al een tijdje op aasde. Hij was nu voor de helft.

20150321_224518’s Avonds had ik met vrienden in de stad afgesproken. We gingen naar De Drie Gezusters, waar we hebben genoten van lekkere hapjes en drankjes.

20150322_143623
Zondag was ook een fijne dag. Het was ontzettend mooi weer, dus ik ben een flink stuk gaan wandelen. Ik liep langs een van mijn favoriete plekjes in Groningen: De Hoge Der A.

20150324_174839Maandag was ik aan het werk. Ik werd twee dagen per week bij een uitgeverij in Groningen. Ik hou me bezig met promotie, communicatie en marketing. Ontzettend leuk om te doen. Ook kwamen mijn visitekaartjes binnen. Ik ben ontzettend blij met het resultaat!

Dinsdag liep ik weer hard, maar ik heb deze dag geen foto’s gemaakt.

20150326_093911
Woensdag was ik weer aan het werk bij de uitgeverij en ook kreeg ik een recensie-exemplaar binnen: After door Anna Todd. Dankjewel Boekerij! After is het eerste deel uit een serie van vier. Het boek gaat over de achttienjarige Tessa Young, die haar vriendje en overbezorgde moeder achtergelaten om te gaan studeren aan de universiteit van Washington. Dit had ze al jaren gepland en ook de rest van haar toekomst lijkt al helemaal vast te liggen. Maar dan ontmoet ze Hardin. Hij is onaardig en zit onder de tattoos en piercings. Zonder dat ze het wil weet Hardin een grote passie in Tessa naar boven te halen. Ze leert zijn wilde en romantische kant kennen en wordt gedwongen een keuze te maken tussen haar vertrouwde jeugdvriendje Noah, en een toekomst die spannend, nieuw en onbekend is. Ik heb al veel goeds over deze serie gehoord, dus ik kan niet wachten om eraan te beginnen.

20150326_112750Donderdag voelde ik me helaas niet zo lekker. Ik had ontzettend veel last van verkoudheid en keelpijn. Toch wilde ik niet de hele dag thuis zitten, dus ik besloot een eindje te wandelen. Ook liep ik Boekhandel Van Der Velde even binnen. Deze boekhandel gaat verhuizen en hierdoor hebben ze veel boeken in de uitverkoop gegooid.

20150326_131505Bij het Young Adult plein zag ik twee ontzettend leuke boekenleggers liggen die ik mee nam. Boekenleggers kun je nooit genoeg hebben toch?

20150326_120303
Op de terugweg liep ik langs de Nieuwe Kerk. Ik hou echt heel erg van Groningen en zijn mooie gebouwen.

IMG-20150326-WA0001
De rest van de middag kroop ik met een kop thee, zakjes en Girl Online van Zoe Sugg op de bank.

20150327_150313Vrijdag ging ik met de trein naar mijn ouders om daar een weekendje te logeren. ’s Middag ging ik met mijn moeder naar een tweedehands rommelmarkt, om te kijken of ik nog een paar mooie boeken kon vinden.

20150327_171529Het aanbod viel helaas een klein beetje tegen. Ik ben uiteindelijk met twee boeken naar huis gegaan.

Ik ben benieuwd wat jullie van zo’n soort dag boek blogpost vinden. Wie weet ga ik dit eens vaker doen!

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anika 28 maart 2015 at 19:54

    Ik vind dit altijd erg leuke posts om te lezen. Zo kun je leuk een kijkje in het leven van andere boeklovers nemen 🙂

  • Reply Wendy 29 maart 2015 at 19:19

    Wat leuk om je op deze manier wat beter te leren kennen. Ik woon in een dorp even buiten Groningen dus je foto’s en belevenissen in de stad zijn erg herkenbaar!

  • Leave a Reply

    *