Overig

Dingen die me blij maken

Vandaag is het tijd voor iets heel anders. Een blogpost met dingen die me blij maken.

♥ Hardlopen ♥ ijskoffie ♥ zon ♥ bloggen ♥ een nieuw boek openslaan ♥ radler op het terras ♥ tony chocolonely met karamel en zeezout ♥ groene smoothies ♥ schone lakens ♥ vanille bodylotion ♥ de film Frozen ♥ cheesecake ♥ mijn GoPuck mobiele oplader ♥ madeliefjes ♥ mijn nieuwe hardloopschoenen van Nike ♥ mijn Pathé Unlimited pas ♥ het vooruitzicht naar een week Texel ♥ onverwachte pakketjes ♥ foto’s van mijn reis naar New York terugkijken ♥ uitslapen ♥ cheesecake ♥ wandelen door het park ♥ dat ik tante word in augustus ♥ een schoon en opgeruimd huis ♥ de tuin van mijn ouders ♥ alle seizoenen van One Tree Hill opnieuw kijken ♥ dat ik eindelijk heb besloten rijlessen te nemen ♥ dat autorijden helemaal niet zo eng is als ik had verwacht ♥ verse jus tappen bij Jumbo ♥ een nieuw seizoen Orange is the new black ♥ een nieuwe reactie op een blogpost ♥ spelletjesavonden met vrienden ♥ maxi-jurken ♥ frozen yoghurt ♥ de nieuwe Dille & Kamille winkel in Groningen ♥ een Candy Crush level uitspelen ♥

Waar wordt jij blij van?

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

*