Overig

Dwarsliggers

Volgende week ga ik een paar dagen naar Berlijn en het is voor mij de eerste keer dat ik alleen met handbagage zal reizen. Best spannend, want ik ben een typische overpacker. Als boekenliefhebber moet ik natuurlijk altijd een boek bij me hebben. De vlucht van Schiphol naar Berlijn duurt maar een uur en 15 minuten, maar tussen het inchecken en het boarden zit altijd zoveel tijd, dus het lezen van een boek is wat mij betreft een prima tijdverdrijf. Een boek weegt echter best veel en het maximale gewicht dat ik mag meenemen is 12 kilo.

Ik neem mijn Macbook Air mee, zodat ik daar ter plekke nog wat werk kan verrichten voor mijn blog, mits dat noodzakelijk is. Het lijkt me ook leuk om reisverslagen te schrijven over mijn tripje naar Berlijn en deze later op mijn blog te plaatsen, mits daar animo voor is. I Heart Books blijft natuurlijk een boekenblog, maar ik vind reisverhalen zelf altijd erg leuk om te lezen. Goed, ik neem dus mijn laptop mee en wil daarom niet ook nog mijn iPad meenemen. Boeken lezen op mijn Macbook kan wel, maar dat vind ik niet zo prettig. Ik bedacht me opeens dat ik wel een dwarsligger mee kon nemen. Dwarsliggers hebben een ideaal formaat, dat zelfs in een handtas past.

Ik heb zelf drie dwarsliggers, waarvan ik er één nog niet heb gelezen: In retraite van Carla de Jong. Dat boek gaat dus mee naar Berlijn!

Wat vind jij van dwarsliggers? Ideaal of lees je dan liever een e-book?

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Loranne 3 april 2015 at 07:01

    ik vind dwarsliggers wel handig maar ik vind ze niet mooi in mijn boekenkast dus ik koop ze haast nooit. :’) Veel plezier in Berlijn, leuke stad!

  • Reply Naomi in Wonderland 3 april 2015 at 10:34

    Ik vind het echt leuk om gewoon een boek mee te nemen! En wat fijn dat je naar Berlijn gaat, veel plezier alvast! (Ik schrijf zelf vaak over reizen en vind die posts ook altijd zelf heel leuk om te lezen)

  • Leave a Reply

    *