Recensies

Gelezen boeken eerste half jaar 2021

Voor mijn gevoel heb ik mijn ‘lees mojo’ helemaal terug en ik heb mijn oorspronkelijke leesdoel dat ik begin van het jaar had gesteld al gehaald. Mijn doel voor 2021 was om elke maand een boek te lezen, dus 12 in totaal. Dit doel heb ik dus in een half jaar al gehaald!

1. Ik (k)en mijn ikken – Karin Brugman

2. The midnight library – Matt Haig

3. The Tribe: A new dawn – A.J. Penn

4. Dear Good Morning – Lienke de Jong

5. One day – David Nicholls

6. Vroeger was ik advocaat, nu ben ik mezelf – Judith Noordzij

7. Normale mensen – Sally Rooney

8. Je bent jong en je krijgt wat – Monique van Loon

9. Beter op reis – Viora Rebergen & Joost van Willegenburg

10. Lieve Edward – Ann Napolitano

11. It only happens in the movies – Holly Bourne

13. Confettiregen – Splinter Chabot

12. The Miracle Morning – Hal Elrod

We zijn inmiddels al bijna in augustus, dus ik kan alweer een paar titels aan dit lijstje toevoegen. Ik wil echter een aparte blogpost schrijven over de boeken die ik in juli las, die dat volgt snel. Daarnaast ben ik ook van plan om van het merendeel van de boeken in dit lijstje een recensie schrijven. Ook die blogs volgen hopelijk snel!

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

*