Overig

Gelezen in juli

Juli was een hele fijne leesmaand. Ik ging op vakantie naar Texel en las daar elke dag een boek, dus dat tikte wel aan. Ook deed ik mee aan de ‘Ohmybookathon’ en las tijdens dat weekend twee boeken. Over het algemeen las ik in juli vooral veel ‘makkelijke’ boeken, want die lezen gewoon heel fijn weg. In totaal las ik afgelopen maand elf boeken:

De Voltooiing – David Baldacci
Zin – Jackie van Laren
Soapsop – Liza Sips
Onthuld geheim – L. Marie Adeline
Mannenpakken/Vrouwenhakken – Jessica Maes & Suzanne Slotboom
Onvoorwaardelijk – Colleen Hoover
IJskoud – Jennifer Lynn
Het was best een fijn leven – Gabrielle Zevin
Niet te filmen – Sophie Kinsella
Running like a girl – Alexandra Heminsley
Dangerous Girls – Abigail Haas

Mijn favorieten? Lastig! Zin van Jackie van Laren vond ik geweldig en ik kijk dan ook heel erg uit naar het vervolg dat binnenkort verschijnt. Mannenpakken/Vrouwenhakken vond ik heel origineel en verrassend en ook Niet te filmen en Running like a girl vond ik enorm leuk. Het boek wat me emotioneel gezien het meest heeft geraakt is Dangerous Girls. Zoals ik gister in mijn review ook al liet weten, is dit boek echt een enorme mindfuck. Wat een spannend en meeslepend verhaal, met een fantastisch goed einde.

Het enige boek dat me enigszins tegenviel was IJskoud van Jennifer Lynn. Ondanks dat het verhaal op zich niet heel slecht was, bevatte het gewoon teveel clichès en waren de karakters te oppervlakkig.

Van alle boeken zijn inmiddels reviews online gekomen, behalve van Niet te filmen. Ik doe mee aan de Blogtour van dit boek en mijn review zal morgen online staan.

Hoeveel boeken las jij in juli?

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

*