Overig

Gelezen in maart

De maand maart is alweer voorbij en dat betekent dat het tijd is om de gelezen boeken in maart op een rijtje te zetten. Voorafgaand aan de maand maart had ik vier titels opgeschreven die ik in maart wilde lezen:

En dan de liefde – Susan Smit
UP – Myrthe van der Meer
Girl Online – Zoe Sugg
An abundance of Katherines – John Green

In de maand februari las ik slechts vier boeken, maar dat heb ik in de maand maart aardig goed gemaakt. Ik had erg veel zin en tijd om te lezen en ik las in totaal 10 boeken (inclusief het Boekenweekgeschenk). Het enige boek dat ik graag wilde lezen, maar waar ik niet aan toe ben gekomen is An abundance of Katherines van John Green.

De boeken die ik wel heb gelezen in maart:

En dan de liefde – Susan Smit
UP – Myrthe van der Meer
De schroeiproeven – James Dashner
De doodskuur – James Dashner
The Tribe: A New World – A.J. Penn
De zomer hou je ook niet tegen – Dimitri Verhulst
Versplinterd – Dani Atkins
Nachtdienst – Anya Koek
Girl Online – Zoe Sugg
Wacht op mij – Jennifer Lynn

Ik vond alle gelezen boeken ontzettend leuk, maar als ik één favoriet boek zou moeten kiezen, dan ga ik voor Versplinterd van Dani Atkins. UP kan ik aanraden als je van psychologische romans houdt en Nachtdienst is een ontzettend leuke doktersroman. Naar de boeken van James Dashner heb ik geluisterd op mijn iPod. Ik ben nog steeds enthousiast over luisterboeken. Van alle boeken is een recensie online gekomen, op uitzondering van De doodskuur en Wacht op mij. Deze recensies komen er binnenkort aan.

In totaal heb ik dit jaar al 18 boeken gelezen, dus dat betekent dat ik voor loop op de #boekperweek challenge van De Bibliotheek.

Welke boeken heb jij gelezen in de maand maart?

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Eveline 15 april 2015 at 16:58

    Wauw, wat heb je een hoop gelezen in maart! En wat passen de kleuren van de boeken mooi bij elkaar, dat rode en babyblauw. 🙂

  • Leave a Reply

    *