Inspiratie, Overig

Happy Reads Box maart

Happy Reads is een Nederlandse maandelijkse boekenbox met iedere maand een inspirerend boek met tot wel 5 kleine extra’s om blij van te worden. Zoals bijvoorbeeld een boekenlegger, edelsteen, thee en nog veel meer, alles om optimaal te genieten tijdens het lezen! Iedere maand heeft de box een bepaald thema dat past bij het boek en de kleine extra’s van de box. De inhoud van de box wordt door de makers niet bekendgemaakt tot het punt dat de box in jouw handen ligt. Zo is het elke maand weer een verrassing!

Ik kreeg de maarteditie van de Happy Reads opgestuurd en ik was blij verrast. Het thema is “wonder boven wonder” en deze maand is de debuutroman Kleine wonderen van Stephanie Knipper uitgekozen.

Als opgroeiende zusjes waren Rose en Lily onafscheidelijk, maar in hun volwassen leven verwaterde het contact, omdat Lily niet kon omgaan met de veeleisende opvoeding van Rose’ autistische dochter. Wanneer Rose ernstig ziek wordt, moet Lily terugkeren naar de bloemkwekerij van de familie en moet ze de angst die haar wegdreef onder ogen gaan zien. Kleine wonderen is geschreven met veel gevoel en begrip voor wat het betekent om ‘anders’ te zijn. Het is een roman over het belang van familie en over de bergen die mensen kunnen verzetten om hun geliefden te beschermen.

Op de achterflap van het boek staat dat dit een ontroerende roman is voor de liefhebbers van Jojo Moyes en Kristin Hannah. Ik ben groot fan van de boeken van Jojo Moyes, dus ik kan niet wachten om dit weekend aan dit boek te beginnen.

Naast het boek vond ik ook een theebloem, twee bloembollen, een roos en een korting voor Bloomon in de box. Ontzettend leuk! Tenslotte zit er nog een poster in de box, gemaakt door Romy Palstra. Het is een ontzettend leuke, compacte poster die perfect in mijn journal past.

Ik wil Happy Reads bedanken voor het opsturen van deze box. Wil jij deze box ook ontvangen? De maart editie is te bestellen voor €29,95 via de website.

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

*