Nieuws, Overig

I Heart Books bestaat een jaar!

Gistermiddag schoot me opeens te binnen dat even moest opzoeken wanneer ik mijn eerste blogpost publiceerde, zodat ik er op mijn blog aandacht aan zou kunnen besteden. Blijkt dat gewoon PRECIES een jaar geleden te zijn. Mijn eerste blogpost, waarin ik mezelf voorstelde, verscheen op 12 december 2014. Nu zijn we precies een jaar verder en heb ik al zoveel leuke dingen meegemaakt.

DSC_0167Ik heb auteurs als Anna Todd en Jackie van Laren kunnen ontmoeten, ik ben bij verschillende leuke evenementen geweest zoals het VIBYAevent en ik heb ontzettend leuke samenwerkingen gehad met verschillende uitgeverijen. Ik heb boeken mogen weggeven en heb heel veel mooie recensie-exemplaren mogen ontvangen. Ik wil in elk geval alle uitgeverijen bedanken die mij de mogelijkheid hebben gegeven om een boek van hen te recenseren, ondanks dat ik nieuw in boekenblogland was. In het afgelopen jaar zijn er in totaal 256 blogs online gekomen, waarvan 99 recensies. Op dit moment heb ik 103 volgers via Bloglovin’ en ik wil alle volgers onwijs bedanken. Ook wil ik het groepje vaste lezers bedanken dat regelmatig reacties achterlaat, ik vind dat zo ontzettend leuk!

(null) IMG_0969
Wat misschien nog wel het leukste van is van allemaal, is dat ik twee keer met een quote op/in een boek sta. Ik word genoemd op de achterflap van het boek Harde leugen van Meredith Wild en I Heart Books wordt ook genoemd in Stuk van jou van Sophie Jackson.

Eigenlijk had deze blogpost gister online moeten komen, maar zoals ik al zei kwam ik er dus per toeval achter dat mijn eerste verjaardag al aan de gang was. Toch wil ik nog iets leuks voor jullie organiseren, omdat ik nog steeds elke dag zo blij ben dat ik mezelf boekenblogger mag noemen en dat mijn bezoekersaantallen maandelijks omhoog gaan. Wanneer de verhuizing achter de rug is en de rust een beetje is teruggekeerd ga ik iets leuks organiseren om de eerste verjaardag van I Heart Books alsnog te vieren!

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Jet 13 december 2015 at 10:30

  Aaaah gefeliciteerd! Toevallig dat je er zo precies op de verjaardag achterkwam!

 • Reply Marcia 13 december 2015 at 22:49

  Gefeliciteerd met het eenjarig bestaan van je blog! Dat er nog maar vele jaren bijkomen vol leuke boeken en boekgerelateerde blogposts šŸ˜€

 • Reply Jessica 23 december 2015 at 15:21

  Nog gefeliciteerd!

 • Leave a Reply

  *