Persoonlijk

Mijn leesdip

Hoi! Kennen jullie me nog? Mijn laatste blogpost dateert uit 2016 en ik kan dit niet op een andere manier verklaren dat ik last heb van een gigantisch leesdip. Het is vandaag 5 maart en ik heb mijn eerste boek van 2017 uitgelezen. Mijn verklaring? Ik werk fulltime, ik ben mijn bruiloft aan het plannen, ik ben weer aan het trainen voor een halve marathon en ik heb een nieuwe hobby: bullet journaling. Daarnaast hebben mijn vrienden en familie aandacht nodig en na een lange werkdag is het ook gewoon heel fijn om met een serie op de bank te ploffen. Lezen (en bloggen) heeft afgelopen weken en maanden niet echt bovenaan mijn lijst met prioriteiten gestaan. Daar wil ik verandering in brengen!

Hoe wil ik dat doen?

  1. Ik wil voorlopig alleen titels lezen waar ik echt heel erg naar uitkijk om ze te lezen – niet omdat ze al zo lang in mijn boekenkast staan.
  2. Als ik na een aantal hoofdstukken van een nieuw boek het gevoel heb dat het niets is, ga ik aan een ander boek beginnen. Geforceerd een boek lezen haalt me niet uit mijn leesdip.
  3. Ik wil binnenkort een van mijn favoriete titels herlezen, om mijn leesplezier weer terug te krijgen. Ik denk dat het Verraad van Abigail Haas gaat worden – elke keer wanneer ik aan dat plot terugdenk krijg ik gelijk kippenvel.
  4. Ik ga mijn leesprogressie en blogplanning bijhouden in mijn bullet journal. Wat is er fijner dan twee hobby’s met elkaar te combineren?
  5. Ik ga deze week nog een recensie schrijven over het boek dat ik vandaag heb uitgelezen, om gelijk het bloggen weer op te pakken.

Wat zijn jouw tips om een leesdip te overwinnen?

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

*