Persoonlijk

Mijn leesdoelen van 2021

Mijn Bloglovin’ lezers hadden het al door: ik ben terug van weggeweest. Na een pauze van ongeveer 3 jaar ben ik weer actief op IHeartBooks. In de tussentijd is er best veel gebeurd: ik ben namelijk moeder geworden van een zoon! Inmiddels is hij bijna 18 maanden en uiteraard heb ik mijn handen vol aan hem. Toch begon het te kriebelen om wat meer dingen ‘voor mezelf’ te doen en na het volgen van een aantal online cursussen, kwam ik erachter dat ik het lezen in het algemeen en het schrijven over boeken erg miste. Vandaar dat ik heb besloten om de draad weer op te pakken en weer te gaan bloggen. Zonder schema, zonder verplichting, maar wel vol enthousiasme!

Ik zal ook af en toe een blog schrijven over kinderboeken, want er zijn misschien wel meer van mijn lezers vader of moeder. Ik kan me ook voorstellen dat je hier niets mee hebt, maar wellicht haal je er nog cadeau inspiratie uit voor een neefje of nichtje ;).

Maar om even terug te komen bij de reden van deze blogpost: wat zijn mijn leesdoelen voor 2021?

1. Elke maand minimaal 1 boek lezen, wat uitkomt op 12 boeken in 2021
In plaats van Netflix aan te zetten of doelloos te scrollen op social media, wil ik vaker een boek of mijn e-reader erbij pakken. Er staan nog genoeg ongelezen boeken in mijn boekenkast en ik heb een Kobo abonnement, dus er is keuze genoeg.

2. De Bijbel in gewone taal lezen
Ik ben Christelijk opgevoed, maar ben het geloof zelf wat verloren tijdens mijn tienerjaren. Afgelopen jaar ben ik bezig gegaan met persoonlijke ontwikkeling (ik heb er op mijn persoonlijke blog een artikel over geschreven). De Bijbel in gewone taal staat al een aantal jaar ongelezen in mijn kast en ik ben erg benieuwd naar mijn bevingen en persoonlijke interpretatie als ik af en toe een vers eruit lees.

3. De ongelezen boeken in mijn boekenkast lezen
Ik wil hier binnenkort een aparte blogpost over schrijven, omdat ik benieuwd ben hoeveel ongelezen boeken er nu in mijn kast staan. De laatste tijd koop ik weinig fysieke exemplaren meer: ten eerste omdat mijn boekenkast vol s, te tweede vanwege duurzaamheid en ten derde omdat ik het lezen van boeken op mijn ereader eigenlijk veel fijn vind.

We zijn inmiddels alweer in april gekomen, dus het is wellicht ietwat laat om mijn doelen nu nog te delen. Ik ben ook bezig met een overzicht + korte recensies van de boeken die ik heb gelezen in Q1. Toch ben ik benieuwd naar jouw doelen. Laat dus gerust een reactie achter!

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

*