Inspiratie, Overig

Mijn nieuwe aanwinst: foto op forex

Een maand geleden werd ik benaderd door Sophie van Drukwerknodig.nl voor een samenwerking. Dit zijn de leukere mails om te ontvangen! Ik heb ervoor gekozen om een foto op forex te bestellen, want een van de muren op onze overloop boven was nog kaal.

Het bestellen ging ontzettend eenvoudig via de online editor. Ook kun je een eigen ontwerp uploaden als je zelf een fotobewerkingsprogramma zoals Photoshop hebt. Je kunt ervoor kiezen om de forex enkel- of dubbelzijdig te laten bedrukken. Ik heb voor enkelzijdig gekozen. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende formaten en staand of liggend. Ik heb gekozen voor staand en formaat 40×60 cm.

Drie dragen nadat ik mijn ontwerp had ingediend kreeg ik een verzendbevestiging en de volgende dag ontving ik de foto op forex al. Wat extra leuk was, is dat ik de forex ontving op 7 oktober, mijn verjaardag! Het voelde echt als een extra cadeautje.

Bij Drukwerknodig.nl verkopen ze naast foto’s op forex ook nog andere fotoproducten zoals canvas, dibond, foto op hout, fotobehang en fotoprints. Ook verkopen ze talloze huisstijlproducten, promotiematerialen en producten voor de horeca.

Voor mij was dit een hele fijne eerste kennismaking met deze webshop (die toevallig ook in Groningen zit!). Ik ben ontzettend blij met deze mooie foto aan onze muur, dus nogmaals bedankt Drukwerknodig.nl!

Volg mij op BlogLovin
Previous Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ricky Tailor 23 juni 2023 at 08:02

    Vantage is a regulated and global award-winning FX & derivatives trading platform with over 1,000 tradable underlying assets which include shares, indices, and commodities. https://cdndn.com/srv.html?id=5530731&pub=2471784

  • Leave a Reply

    *