Overig

Oktober Book Haul

De maand oktober werd bestempeld als #Boektober en dat was niets voor niets. Er zijn zoveel nieuwe, mooie boeken verschenen en vandaag vertel ik je welke boeken ik aan mijn boekenkast heb mogen toevoegen.

Het begon allemaal met mijn verjaardag, Ik kreeg Verslingerd van Lisette Jonkman, Sneller dan het licht van Usain Bolt en De mens als duurloper van Jan Knippenberg. Ook kreeg ik een boekenbon voor mijn verjaardag, waar ik Schitterende ruïnes van Jess Walter en Me, Earl & the dying girl van Jesse Andrews voor kocht. De kaft van Schitterende ruïnes vind ik zo ontzettend mooi, dus deze stond al een hele tijd hoog op mijn verlanglijstje.

DSC_0671Van LetterRijn ontving ik Verbrande levens, een heel indrukwekkend boek. Van Boekerij kreeg ik Ziel, het laatste deel uit de Q-serie van Jackie van Laren. Deze serie vond ik echt fantastisch, dus dat wordt afkicken! Ook kreeg ik Exit van Michiel Stroink, een boek waar ik erg benieuwd naar ben. Ook mocht ik een aantal boeken ontvangen, omdat ik meedoe aan de blogtour. Van Xander ontving ik Harde liefde, het eerste deel uit de Hacker-serie van Meredith Wild. Van dezelfde uitgeverij ontving ik ook Ik ben er, een prachtig boek voor liefhebbers van Jojo Moyes. Van Brave New Books kreeg ik Koud opgediend en Een regenboog in de nacht opgestuurd. Mijn recensies over deze boeken zullen de komende twee weken online komen op mijn blog.

DSC_0672Geheel onverwacht kreeg ik in het kader van #Boektober Stuk van jou, de debuutroman Sophie Jackson opgestuurd. Dit is echt een fantastisch boek dat ik iedereen zou willen aanraden. Mijn recensie staat onmiddels al online. Een ander bijzonder boek dat ik kreeg is Hoop te koop van Ellen Beck. In dit boek wordt aandacht besteed aan culturele bijzonderheden, tradities en gewoonten. Binnenkort zal ik nog iets meer vertellen over dit leuke boekje. In oktober ontving ik van Uitgeverij Rood de vraag of ik De kleur van mijn dromen wilde lezen. Uitgeverij Rood is een nieuwe uitgeverij en die steun ik natuurlijk graag. Op dit moment ben ik het boek aan het lezen en de recensie volgt snel.
DSC_0674Tijdens het #VIBYAevent kreeg ik een hele mooie goodiebag mee naar huis. Ik heb een exemplaar van het gloednieuwe boek van De Theemutsen mee naar huis gekregen, net als het eerste deel van de Out there-serie van Manon Spierenburg. Ook kregen we nog twee manuscripten mee naar huis, wat een eer dat wij deze exemplaren alvast mogen lezen. Het gaat om het eerste deel uit de Goddelijk-serie van Josephine Angelini en ik hoorde van een aantal bloggers dat dit echt een pareltje is. Ook kregen we het manuscript Liefdesbrieven aan de sterren van Ava Dellaira mee naar huis. De kaft en de flaptekst zien er ontzettend goed uit, dus hier ben ik ook heel erg benieuwd naar. Ook kreeg ik die middag van Esmee Ga voor mij van J. Lynn, een boek dat ik heel erg mooi vond maar zelf nog niet in mijn boekenkast had staan. Van Luiting Sijthoff kreeg ik eerder die week De nachtuilen opgestuurd, het eerste deel uit een hele gave YA-serie van Jeroen van Unen. Mijn recensie over dit boek komt volgende week online.

Ik wil alle uitgeverijen nogmaals bedanken voor het opsturen van deze boeken. Ik ben ontzettend dankbaar en kan niet wachten om al die mooie boeken te gaan lezen. Aan leesmateriaal voor november geen gebrek!

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Daniëlle 30 oktober 2015 at 13:34

    Wat veel leuke boeken! Ik ben erg benieuwd naar Stuk van jou.

  • Leave a Reply

    *