Persoonlijk

Persoonlijke update – ik ga verhuizen!

Laatst schreef ik al een persoonlijke update over mijn nieuwe baan, maar er gebeuren nog meer leuke dingen aan het eind van het jaar. Ik ga namelijk verhuizen!

Mijn vriend en ik heb een ruim appartement gevonden in Groningen Zuid. Op dit moment wonen we in een kleine bovenwoning, zonder tuin of balkon en dat begonnen we vervelend te vinden. Ook wonen we in een hele drukke wijk, waar ’s avonds veel lawaai op straat is. Als je beide fulltime werkt, dan ga je je nachtrust steeds meer waarderen dus we zijn blij dat we nu in een rustigere buurt gaan wonen. De afgelopen vier jaar hebben we met veel plezier in ons huidige appartement gewoond, maar het was tijd voor iets nieuws en iets meer ruimte. We gaan nu wonen in een ruim appartement, met drie slaapkamers en een balkon. Klinkt geweldig, maar er moet wel een hoop gebeuren. Het huis is helemaal kaal opgeleverd, dus er moet worden geverfd en er moet een hele nieuwe vloer in. Gelukkig heb ik een hele handige schoonfamilie die ons goed helpt, dus waarschijnlijk zijn we voor de kerst nog helemaal over. Tussen kerst en oud&nieuw ben ik vrij van het werk, dus dan heb ik alle tijd om het huis in de richten en alle dozen uit te pakken.

IMG_1242 IMG_1244
Op dit moment maken we lange dagen. Overdag aan het werk en ’s avonds dozen inpakken en klussen in het huis. Afgelopen hebben we geverfd, behangen en een deel van het laminaat is gelegd. Het is hard werken, maar toch is het alle moeite waard en ik kan niet wachten om straks in het nieuwe appartement te wonen en onze nieuwe buurt te verkennen. We wonen straks vlakbij het Hoornsemeer, dus ik kan niet wachten om daar mijn eerste hardlooprondje omheen te lopen.

IMG_1275 IMG_1279
Ik heb een beetje vooruit gewerkt voor mijn blog, maar mochten er iets onregelmatiger blogs online komen dan normaal, dan weten jullie ervan. Voor het lezen van boeken heb ik helaas geen tijd, maar in het nieuwe jaar zullen er weer volop nieuwe reviews online komen.

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Anneke 12 december 2015 at 10:42

  Wat heerlijk, gefeliciteerd! Succes met klussen en inrichten.

 • Reply Jessica 12 december 2015 at 11:54

  Veel succes en veel plezier!

 • Reply Jet 12 december 2015 at 12:27

  Hmm, je zult het dan wel druk hebben! Ik hoop dat je nog wat tijd over hebt, want ik heb je genomineerd voor de Starlight Blogger Award! Ik hoop dat je het leuk vindt.
  Voor meer info kun je naar:
  https://rabbitbookz.wordpress.com/2015/12/12/starlight-blogger-award-2/
  Ik ben benieuwd naar je antwoorden!
  Groetjes,
  Jet

 • Reply Ellis 12 december 2015 at 13:04

  Oeh, super leuk! Verhuizen is altijd druk en stressig, maar het resultaat is fijn:)

 • Reply Sue 12 december 2015 at 14:19

  Ziet er erg mooi uit! Heel veel succes en natuurlijk plezier gewenst!

 • Reply Marcia 12 december 2015 at 16:41

  In de buurt van het Hoornsemeer lijkt me een heerlijke locatie om te wonen! Veel succes met de verhuis en alvast veel geluk en plezier in jullie nieuwe woning 🙂

 • Reply Ilse 13 december 2015 at 00:40

  Woa, veel geluk en succes met het klussen in het nieuwe huisje! Gaat wel even druk worden denk ik, maar dat is het uiteindelijk allemaal waard! =)

 • Leave a Reply

  *