Persoonlijk

Persoonlijke update: nieuwe baan, halve marathon & de toekomst van mijn blog

Afgelopen week was een veelbewogen, maar leuke week. Als je mijn blog al een tijdje volgt dan weet je ongetwijfeld dat ik al langere tijd op zoek ben naar een baan. Vorig jaar november hoorde ik dat mijn contract niet werd verlengd en sindsdien heb ik verschillende werkervaringsplekken gehad, maar de zoektocht naar een betaalde baan ging ondertussen gewoon verder. Ik heb goed nieuws, want ik heb eindelijk een nieuwe baan gevonden!

Normaal gesproken zou ik mijn werkplek liever niet op internet noemen, wegens privacyredenen, maar ik ga werken bij de Rijksuniversiteit Groningen. Dat is zo’n grote organisatie dat ik het wel wil vertellen. Ik heb een communicatiebaan gevonden en ondanks dat ik een andere opleiding heb gevolgd, lijkt de baan me wel ontzettend leuk. Aanstaande maandag begin ik al en dat betekent dat er voor mijn blog een aantal dingen zullen veranderen.

f88296ec0eb9c913a97cbc6e9cfc25f0
Ik ben met deze blog begonnen in november 2014, vlak nadat ik had gehoord dat ik een nieuwe baan zou moeten vinden. In het begin plaatste ik drie keer per week een nieuwe blog op I Heart Books, maar omdat ik zoveel vrije tijd had lukte het me uiteindelijk om de afgelopen maanden bijna dagelijks een nieuw blog online geplaatst. Ik vind bloggen zo ontzettend leuk en ik wil dit ook zeker blijven doen. Mijn nieuwe baan is fulltime, 40 uur per week. Ik zal dus weinig vrije tijd overhouden en aangezien ik ook nog een sociaal leventje wil blijven houden en wil blijven hardlopen (daarover later meer), heb ik besloten om weer terug te gaan naar drie blogposts per week. Ik wil per week één recensie, een inspiratie blog en een persoonlijke blog in de vorm van een fotodagboek of iets dergelijks online plaatsen. Mocht ik toch nog genoeg tijd, zin en energie overhebben om te bloggen dan zal ik doordeweeks een extra blog online plaatsen. Dit zal waarschijnlijk een recensie zijn. Ik wil mezelf in elk geval niet teveel druk opleggen, want het lezen en bloggen moet straks juist als ontspanning aanvoelen naast mijn werk. Ik heb wel goed vooruit gewerkt en nog een aantal recensies klaarstaan, dus dat geeft mij enigszins rust voor komende weken. Het betekent ook dat ik waarschijnlijk niet meer zo vaak naar boekgerelateerde evenementen kan gaan, maar ik ben wel erg blij dat ik vorige week bij de #VIBYAevent aanwezig kon zijn.

Dan is er het halve marathon plan. De afgelopen maanden heb ik steeds drie keer per week hardgelopen en inmiddels kan ik langere duurlopen van 12 á 13 kilometer lopen. Ook doe ik regelmatig mee aan een evenement in Groningen, zoals de Zeemijlenloop in Delfzijl afgelopen week. Mijn doel is om volgend jaar een halve marathon te lopen en daar is een zwaar trainingsschema voor nodig. Nu het weer wintertijd is en ik niet hou van hardlopen in het donker, blijft er alleen het weekend over om te kunnen trainen. Hardlopen is naast bloggen mijn grootste hobby dus ik ben zeker nog steeds van plan om die halve marathon te doen, ik moet alleen nog even beslissen welke het gaat worden. Wanneer ik een keuze heb gemaakt, dan kan ik ook een trainingsschema opstellen en dan móet ik die hardloopschoenen wel aantrekken.

Ondertussen geniet ik wel heel erg van de herfst. Ik schreef er vorige week al een blogpost over, maar ik hou heel erg van herfst. Ik hou van de frisse lucht buiten, het herfstzonnetje, de bladeren op straat en de kleuren van de bomen. Afgelopen week heb ik ook mijn boekenkast opnieuw ingedeeld. In de maand oktober heb ik zoveel nieuwe boeken mogen ontvangen, dat er sprake was van ruimtegebrek. Ik heb nu een extra rij met boeken bovenop mijn kast geplaatst en ik ben heel blij met het resultaat. Nog steeds is het nog niet mijn ideale boekenkast, want elke plank heeft nu drie rijen met boeken, maar in ons kleine appartementje is er helaas geen plek voor een grotere boekenkast. Tenslotte heb ik nog een leuke tip voor jullie.

IMG_0788
Ik heb bij ModeMusthaves een hele leuke trui voor de winter gekocht, die boekenliefhebbers zéker leuk zullen vinden. Ik kreeg er op Twitter hele leuke reacties over, dus daarom wilde ik het ook even noemen op mijn blog. Inmiddels zijn we ruim 700 woorden verder en heb ik alles verteld wat ik wilde vertellen. Er gaan dus wat dingen veranderen op mijn blog, maar ik ga zeker door met het schrijven van blogs over boeken!

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Jet 31 oktober 2015 at 09:54

  Wat goed dat je een baan hebt gevonden!! En dat je toch gewoon door blijft gaan met andere dingen die je leuk vindt! Heel veel succes met je nieuwe baan, het bloggen en het hardlopen! 😀

 • Reply Marcia 31 oktober 2015 at 11:49

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan! 🙂

 • Reply Wendy 31 oktober 2015 at 21:13

  Van harte gefeliciteerd met je baan bij de RUG! Begrijpelijk dat het bloggen dan op een wat lager pitje zal komen te staan. Veel succes met alles!

 • Reply Joost (NerdyGeekyFanboy) 1 november 2015 at 22:50

  Yeaaaahhh fijn dat je een baan hebt! Kom maar op met die centjes (zodat je boeken kan kopen) 🙂

 • Leave a Reply

  *