Geen categorie

Reading challenge update

Nu ik sinds een tijdje een Goodreadsaccount heb, kan ik heel eenvoudig bijhouden hoeveel boeken ik dit jaar heb gelezen. Ik wilde dit jaar 52 boeken lezen, dat komt neer op één boek per week. Aangezien ik dit jaar veel vrije tijd heb gehad, heb ik veel kunnen lezen en had ik ook veel tijd om aan mijn blog te besteden.

Inmiddels is het eind september en heb ik mijn reading challenge ruimschoots gehaald. Op dit moment heb ik 71 boeken gelezen en ik lees gemiddeld twee boeken per week.

Schermafbeelding 2015-09-24 om 11.13.50

Het leek mij wel leuk om iets meer te vertellen over de boeken die ik afgelopen jaar heb gelezen. Het eerste boek dat ik las is Wij leugenaars van E. Lockhart en het laatste boek dat ik las is Muren van glas van Marique Maas. De boeken mij het meest zijn bijgebleven zijn Eleanor & Park van Rainbow Rowell, Dangerous Girls van Abigail Haas, Sterrenhemel van Colleen Hoover en All the bright places van Jennifer Niven. Ik las eigenlijk geen boeken die ik echt heel stom vond, maar er zijn wel een aantal titels die me een beetje tegenvielen. Voorbeelden zijn Shopaholic naar de sterren van Sophie Kinsella en The Vacationers van Emma Straub.

Ik schreef er laatst ook al een blogpost over, maar ik wil komende tijd meer boekenseries gaan lezen. Ik ben bijvoorbeeld heel erg benieuwd naar de Kronieken van de Onderwereld-serie van Cassandra Clare en de Hush Hush-serie van Becca Fitzpatrick.

Ik ben heel benieuwd hoeveel boeken ik in 2015 uiteindelijk zal gaan lezen. Het zou mooi zijn als ik het geschatte aantal van 52 boeken zou kunnen verdubbelen, maar dat is nog wel een hele opgave. We zullen zien!

Hoeveel gaat het met jouw reading challenge?

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Daniëlle 25 september 2015 at 10:12

  Wat goed van je reading challenge! Heerlijk hoor, zo veel lezen. Ik loop 2 boeken achter maar die hoop ik nog wel in te halen. Ik ben fulltime gaan werken, waardoor ik minder tijd heb om te lezen. Maar de tijd dat ik vrij ben, duik ik altijd met mijn neus in de boeken! Ik zit nu op de 34 van de 50.

 • Reply Marcia 25 september 2015 at 11:48

  Ik heb op dit moment 72 boeken gelezen, dus ongeveer evenveel als jij 🙂 maar sinds ik met mijn nieuwe baan begonnen ben heb ik wel veel minder tijd om te lezen.. gelukkig heb ik mijn challenge op 75 gezet – dat moet wel te halen zijn!

 • Reply Ilse 26 september 2015 at 14:18

  Wauw, Nynke! 2 boeken per week, knap man! Ik ben al blij dat ik in één week tijd ‘Het diner’ van Herman Koch uit kreeg. xD De komende tijd zal ik dat tempo wel even moeten aanhouden, wil ik alle boeken uitgelezen krijgen die ik op mijn leeslijst heb gezet voor het vak verhaalanalyse. Maar gelukkig heb, naar mijn idee, leuke boeken uitgekozen. Dus dat zal wel goed komen!

 • Leave a Reply

  *