Recensies

Review: Mijn Bodyguard – Jodi Ellen Malpas

Ex-scherpschutter Jake Sharp krijgt een nieuwe baan. Hij wordt bodyguard van de knappe en eigenwijze miljonairsdochter Camille. Hij moet haar beschermen: ze krijgt dreigbrieven en wordt gestalkt door haar drugsverslaafde ex. Maar ook Jake heeft een duister en mysterieus verleden, waar Camille niks van mag weten…

Al snel krijgen Camille en Jake gevoelens voor elkaar die niet te negeren zijn. Maar wanneer Camille in de zoveelste brief met de dood bedreigd wordt, moet Jake kiezen tussen haar veiligheid en hun liefde. Hij moet tot het uiterste gaan om Camille te beschermen, voor het te laat is. Kan hun liefde dit doorstaan?

Het was een fijne verrassing dat ik een recensie-exemplaar opgestuurd heb gekregen van Xander Uitgevers. Ik lees graag boeken uit dit genre en voor mij was dit een eerste kennismaking met auteur Jodi Ellen Malpas.

Het plot begon sterk, mysterieus en je wil gewoon meer weten van de achtergrond van Jake. Het is duidelijk dat hij issues heeft die nog onverwerkt zijn. Camille lijkt op het eerste gezicht een typische verwaande rijkeluisdochter, maar ook zij heeft een heftige tijd achter de rug. Toch vond ik haar verhaallijn minder goed uitgewerkt dan die van Jake. Haar ex komt af en toe langs in het verhaal, er gebeuren noemenswaardige dingen maar toch werd dit allemal redelijk eenvoudig opgelost. Iets te gemakkelijk naar mijn mening.

Het hele verboden liefde idee en de steeds groter sterker wordende aantrekkingskracht tussen de twee vond ik erg interessant om te lezen en goed uitgewerkt. Wanneer er uiteindelijk voor het eerst iets fysieks gebeurd tussen Jake en Camille lijken ze niet meer te houden en gaat het allemaal erg snel. Ook al gebeuren er wat onrealistische dingen, ik bleef wel geboeid verder lezen.

Ben jij benieuwd geworden naar Mijn Bodyguard?

Liefs

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply De Boekentrommel 23 juni 2017 at 20:50

    Ligt hier ook nog klaar… Ben benieuwd.

  • Leave a Reply

    *