Recensies

Review: De Bestemming – Marique Maas

In de serie Muren van glas draait het om de invloedrijke ontwerper Daniel Holland en de nuchtere Nadine, met een eigen cateringbedrijf. Daniel heeft een heftig verleden op het sensueel gebied, terwijl Nadine eigenlijk slechts één ex heeft. Ondanks dat hun werelden niet meer van elkaar kunnen verschillen, vallen ze als een blok voor elkaar. In de eerdere delen in deze serie heeft het stel al heel wat voor hun kiezen gekregen, maar hun relatie lijkt alles te kunnen overwinnen. In De ontmoeting leerde Nadine de succesvolle en dominante Daniel kennen en verloor ze langzaamaan de grip op haar leven. In Harde grenzen heeft ze haar relatie met hem verbroken, maar is Daniel niet van plan haar op te geven. Als Nadine vervolgens de waarheid over haar verslavende minnaar ontdekt staat ze voor een moeilijke keuze. Hoe zal het Nadine en Daniel in deel 3 vergaan?

  • Auteur: Marique Maas
  • Taal: Nederlands
  • 299 pagina’s
  • Uitgeverij: Ambo|Anthos
  • Augustus 2015
  • Genre: erotische roman
  • ISBN: 9026330324

Nu Nadine alles weet over de geschiedenis van Daniel is ze aan de ene kant opgelucht, maar ook twijfelt ze. Kan ze ooit aan de verwachtingen van Daniel voldoen? Op seksueel gebied, maar ook op persoonlijk gebied? Gedurende het verhaal krijgt Nadine te maken met een reeks nare gebeurtenissen, die begint met een inbraak in haar huis. Nadine heeft het vermoeden dat iemand het op haar heeft gemunt, al weet ze niet waarom. Dankzij de vlotte schrijfstijl van auteur Marique Maas, leest het boek snel weg. Het verhaal is niet bijster origineel, een rijke, seksverslaafde man die valt op een verlegen, girl next door typje en sleept haar mee in zijn wereld. Klinkt bekend in de oren toch? Ondanks de gelijkenissen kan de Muren van glas serie dankzij de gedetailleerde, maar stijlvolle seksscènes makkelijk de concurrentie aan met de Vijftig tinten grijs boeken. De thrillerachtige, spannende gebeurtenissen, thriller-elementen in dit derde deel maken de roman extra spannend.

Marique Maas is het pseudoniem van Esther Verhoef. Normaal gesproken schrijft zij psychologische thrillers, maar onder de naam Marique Maas schrijft zij erotische vrouwenromans. Ondanks dat De Bestemming een goed einde van het verhaal zou kunnen zijn, heb ik zo het vermoeden dat de auteur nog niet klaar is met Nadine en Daniel. Wordt vervolgd?

Heb jij de Muren van glas serie al gelezen?

Liefs,

Nynke-Boudien

[bol_product_links block_id=”bol_5602fd92abf99_selected-products” products=”9200000040510996″ name=”De Bestemming” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

*