Recensies

Review: De Prinses – Kiera Cass

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Lilian 29 juni 2015 at 14:23

  Ik was een klein beetje huiverig door alle negatieve recensies, maar ik vond De Prinses ook een leuk boek! Ik ben benieuwd naar het laatste deel 🙂

 • Reply Fleur 30 december 2015 at 00:29

  Hii, ik heb net vandaag het boek uitgelezen! Ik vond de serie geweldig en ook dit boek erg leuk. Ik vond het einde van “de prinses” al zo raar en heb heel internet afgestruind om te kijken of er een vervolg komt. Hier blijkt van wel dus, daar ben ik blij om haha! Mag ik vragen waar jij hebt gezien dat er een vervolg op dit boek komt? xxx Fleur

  • Reply Nynke-Boudien 30 december 2015 at 17:23

   Hi Fleur, het staat op de website van Kiera Cass: http://www.kieracass.com/books/. Ik zie wel dat ik een klein foutje heb gemaakt in mijn blogpost, want de Engelse titel van dit laatste boek is The Crown en niet Happily Ever After :). In Amerika verschijnt het boek in maart, dus ik denk dat wij nog ietsje langer moeten wachten!

 • Reply Joyce 17 januari 2016 at 17:35

  Heey!❤

  Toffe review! Ik hou van alle Kiera Class boeken. De prinses heeft iets pakkende. Ik heb nog een vraagje voor je, wat is jouw favoriete boeken in De selectie-gerne? dus young-adult,romantic,.

  Xoxo from Belgium

  Joyce?

 • Leave a Reply

  *