Recensies

Review: Girl online On Tour – Zoe Sugg

In het eerste deel van Girl Online leerden we Penny kennen. Onder de alias ‘Girl Online’ blogt ze over schooldrama’s, jongens, haar rare, chaotische familie en de paniekaanvallen die ze sinds een tijdje heeft. Wanneer alles alleen maar slechter lijkt te gaan, stuurt haar familie haar naar New York. Daar ontmoet ze de knappe en gitaar tokkelende Noah. Penny wordt verliefd en natuurlijk houdt ze elke ontwikkeling bij op haar blog. Maar dan komt ze erachter dat ook Noah een geheim heeft, hij is namelijk een super bekende zanger in Amerika.

In Girl Online on Tour wordt Penny door Noah wordt meegevraagd op zijn allereerste Europese tournee. Ze kan niet wachten om herenigd te zijn met haar vriendje en samen de zomer door te brengen. Maar Noah heeft een propvol schema, de andere bandleden zijn niet bepaald hartelijk en Penny krijgt dreigberichtjes van jaloerse fans. Penny vraagt zich af of ze wel geschikt is voor een rondreizend bestaan. Ze mist haar familie, haar beste vriendje Elliot en haar blog ʻGirl Onlineʼ.

Het eerste deel van Girl Online was voor mij echt een guilty pleasure. Ik ben de doelgroep voor Zoe’s boeken namelijk wel een beetje ontgroeid met mijn 27 jaar. Ik volg Zoe al jaren op YouTube en ik vind haar vlogs altijd erg leuk, dus dat was de reden dat ik toch besloot om Girl Online te lezen en zo ook het vervolg. De lezer gaat samen met Penny en Noah op tour door Europa en de hotspots van Berlijn, Rome en Parijs komen voorbij. Ik vond het erg leuk dat deze steden zo uitgebreid aan bod komen, want ik heb al deze steden zelf bezocht en ik zag de bekende bezienswaardigheden echt weer voor me. Het verhaal is erg toegankelijk en laagdrempelig geschreven, waardoor het heel geschikt is voor wat jongere meiden. Ondanks dat heb ik me ook weer prima vermaakt met de avonturen van Penny.

Ik vraag me af of Zoe stiekem al bezig is met een derde boek, het einde is zo geschreven dat een vervolg prima mogelijk is. Heb jij Girl Online en het vervolg al gelezen? 

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Ayla 10 januari 2016 at 13:31

    Ik moet het eerste deel nog lezen, maar dat is voor binnenkort! 😀 Lijkt me een tof boek !x

  • Reply Eveline 10 januari 2016 at 16:23

    Het eerste deel heb ik wel al gelezen, deel 2 nog niet. Er liggen thuis nog een hoop boeken op te wachten, maar wie weet voor de toekomst. 🙂

  • Leave a Reply

    *