Recensies

Review: Harde leugen – Meredith Wild

De jonge en rijke hacker Blake Landon heeft eindelijk het hart weten te veroveren van de vrouw van wie hij houdt. Erica Hathaway heeft de muren laten vallen die Blake weerhielden binnen te komen in haar hart en haar internet bedrijf. Ze zijn klaar om het nieuw hoofdstuk in hun leven te beginnen. Erica zet alles op alles om de relatie te laten slagen. Zelfs als dat betekent dat ze Blake een beetje controle moet geven binnen en buiten de slaapkamer. Als er ineens demonen van Erica’s verleden aan de deur kloppen, maakt Erica een beslissing die hun levens voorgoed veranderd.

 • Auteur: Meredith Wild
 • Taal: Nederlands
 • 320 pagina’s
 • Xander Uitgevers B.V.
 • November 2015
 • Genre: erotische roman
 • ISBN: 9401604681

Erica en Blake zijn erachter gekomen dat ze meer dan alleen lust voor elkaar voelen en zijn nu officieel een stel. Blake bemoeit zich echter nog steeds overal mee, vooral met het bedrijf Clozpin van Erica. Het bedrijf wordt dagelijks aangevallen door hackers en nog steeds is het onbekend wie er achter deze aanvallen zit. Het eerste deel van het boek gaat voornamelijk over de ontwikkelingen tussen Blake en Erica in de slaapkamer, die steeds een stapje verder gaan. Erica weet niet zo goed hoe ze ver ze durft te gaan en dit komt vooral door een heftige gebeurtenis die ze in het verleden heeft meegemaakt. Dan wordt Erica plotseling geconfronteerd met de man  die centraal stond tijdens deze gebeurtenis en dan gaat het mis. Erica wordt bedreigd en in plaats van dat ze Blake in vertrouwen durft te nemen, neemt ze afstand van hem. Blake laat het hier niet bij zitten en doet er alles aan om Erica weer terug te winnen.

Nu is het wel zo dat de verhaallijnen niet helemaal realistisch zijn en het verhaal springt soms wat van de hak op de tak. Ook vond ik de ontwikkeling van de vader van Erica niet helemaal realistisch, maar dat is slecht een klein minpuntje. Ondanks dit blijft de serie van Meredith Wild wel heerlijk om bij weg te dromen. Ik kijk ernaar uit om het derde deel uit deze serie te lezen.

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Momlit 19 februari 2016 at 11:56

  Klinkt wel leuk moet ik zeggen. Een beetje bouquetreeks achtig. Ik ga eens kijken in de bieb.

 • Leave a Reply

  *