Recensies

Review: Wacht op mij – Jennifer Lynn

Wacht op mij is een titel die het lijstje met nieuwe boeken die in maart uit zouden komen stond. Dit zijn altijd allemaal boeken die er zo aantrekkelijk uitzien, dat ik ze graag zou willen lezen. Tot mijn grote vreugde zag ik dat het boek beschikbaar is met mijn Bliyoo abonnement (op dit moment ben ik de Bliyoo App aan het testen, de app is nog niet voor iedereen beschikbaar). Ik las dit boek op mijn iPad en ben erg enthousiast!

 • Auteur: Jennifer Lynn
 • Taal: Nederlands
 • 320 pagina’s
 • Uitgever: Omniboek
 • Maart 2014
 • Genre: Roman
 • ISBN: 9401901716

Avery is 19 jaar en staat op het punt om haar studie op een universiteit ver weg van haar geboorteplaats in Texas te beginnen. Op haar eerste schooldag wil ze absoluut niet te laat komen, maar onderweg naar het lokaal botst ze op tegen een ontzettend knappe jongen, Cam. Deze Cam blijkt in het appartement tegenover haar te wonen, dus ze komt hem opeens overal tegen. Cam toont duidelijke interesse in Avery, maar zij wil er niets van weten. Avery draagt namelijk een geheim met zich mee. Ze krijgt vervelende smsjes en e-mails krijgen van iemand die zijn of haar identiteit verzwijgt.

Wat ik sterk vond aan het verhaal, is dat het geheim van Avery vrij laat in het boek bekend wordt voor de lezer. Ik hou heel erg van verhalen waarbij je als lezer een mysterie moet komen. Combineer dat met een romantisch liefdesverhaal en ik ben enthousiast.

Cam wordt in dit boek neergezet als dé perfecte man. Hij is knap, gespierd, aardig, grappig, behulpzaam en betrokken. Met zijn onweerstaanbare lach palmt hij alle vrouwen in. Natuurlijk bestaat de perfecte man niet, maar Cam komt aardig dichtbij. Niet erg realistisch, maar het zorgt wel voor een interessant verhaal. Op het eind van het boek kreeg ik wel een beetje een Vijftig tinten grijs gevoel, maar dat past ook wel weer binnen het verhaal van de heftige relatie tussen Cam en Avery.

Het verhaal van Wacht op mij is niet zo uniek en bijzonder, maar toch is het verhaal meeslepend. De chemie tussen Cam en Avery wordt op een aantrekkelijke manier beschreven, dat je als lezer verder wilt en moet lezen. Ik heb dit boek in een dag uitgelezen, ik kon het boek gewoon niet wegleggen. De schrijfstijl van de auteur leest lekker en het taalgebruik is erg simpel. Het einde is erg voorspelbaar, maar daarom niet minder leuk. Wacht op mij is wat mij betreft echt het ideale boek om op een warme zomermiddag te lezen.

Toen ik wat meer informatie over de auteur opzocht, ik zou namelijk best meer boeken van haar willen lezen, zag ik dat de auteur ook een boek heeft uitgebracht dat het verhaal vertelt van Theresa, het zusje van Cam. Dit boek heet Ga voor mij en is ook in maart 2015 uitgekomen. Zeker een boek dat ook op mijn To Be Read lijstje staat!

[bol_product_links block_id=”bol_55192ed67c3b1_selected-products” products=”9200000026451460,9200000021970831″ name=”Wacht op mij” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Lisa 6 april 2015 at 13:52

  Ik ben best benieuwd naar dit boek! Fijne review.

 • Reply Eveline 8 april 2015 at 14:00

  Ik ben nu bezig in Ga voor mij. Ik vind het tot nu toe nog niet heel bijzonder, hopelijk verandert dat nog. 🙂

  • Reply Nynke-Boudien 8 april 2015 at 14:07

   Ik vond Wacht op mij wel een stuk leuker dan Ga voor mij, maar van beide boeken heb ik genoten. Hopelijk ga je Ga voor mij nog wat leuker vinden! 🙂

  Leave a Reply

  *