Recensies

Review: Wild #1: Vertrouwen – Christina Lauren

Een tijdje geleden deed ik mee aan een winactie op de blog van Lisa en ik kwam als een van de winnaars uit de strijd. Ik won een exemplaar van Wild #1 – Vertrouwen, deel 1 uit de nieuwe trilogie van Christina Lauren. Onder dit pseudoniem schrijver beste vriendinnen Christina Hobbs en Lauren Billings schrijven sinds 2009. Christina Lauren is bekend geworden door de Stouter-trilogie en deze boeken worden omschreven als onweerstaanbaar sexy. Ik las niet eerder een boek van deze auteur, dus ik was erg benieuwd wat ik wat Wild #1 – Vertrouwen zou vinden.

Een laatste weekend zonder verplichtingen, voordat het werkende leven begint, dat is de afspraak. Dansen tot in de vroege uurtjes, cocktails drinken in Las Vegas en vooral: proosten op hun vriendschap en het leven. Een wilde nacht met drie sexy mannen pakt voor Mia Holland en haar twee beste vriendinnen minder ongedwongen uit dan gepland. Terwijl de alcohol rijkelijk vloeit, sluiten zij een pact: ze geven alle drie het jawoord aan de drie onbekenden.

In dit eerste deel uit de nieuwe reeks van Christina Lauren volgen we Mia. Ze is in Las Vegas getrouwd met een aantrekkelijke Fransman. Het vooruitzicht van passionele nachten in de stad van de liefde klinkt haar heel verleidelijk in de oren. Zal één nacht eindigen in eeuwige liefde?

 • Auteur: Christina Lauren
 • Taal: Nederlands
 • Uitgeverij: Xander Uitgevers B.V.
 • juli 2015
 • Genre: Roman / Chicklit
 • ISBN: 940160407X

Ik kan al meteen verklappen dat ik dit boek heel erg leuk vond. Het verhaal was niet bijster origineel, maar wel ontzettend leuk en aantrekkelijk. Ansel wordt omschreven als de perfecte man en daar ben ik het helemaal mee eens. Hij is knap, lief, zorgzaam en onweerstaanbaar grappig. De dialogen tussen Mia en Ansel vond ik erg leuk en het was al vrij snel duidelijk dat er veel meer dan ‘gewoon een one night stand’ aan de hand was. Ansel wil niets anders dan Mia voor zich winnen en haar mee te nemen naar Parijs. Mia denkt echter dat ze een grote fout heeft gemaakt en geeft de drank de schuld. Toch voelt ze zich ontzettend aangetrokken tot Ansel, waardoor ze niet meer helder kan denken. Ze besluit het avontuur aan te gaan en met hem mee naar Parijs te gaan. Daar leert Mia zichzelf kennen, leert ze op twee benen staan en komt ze erachter dat ze eigenlijk helemaal niet gelukkig is. Er wordt namelijk van haar verwacht dat ze gaat studeren aan een topuniversiteit, terwijl ze niets liever wil dan dansen. Helaas heeft ze die droom op moeten geven na een auto-ongeluk. De liefde tussen Ansel en Mia bloeit op, maar dan blijkt dat Ansel niet helemaal eerlijk is geweest tegen zijn kersverse vrouw.

Waar ik wel voor moet waarschuwen is dat het boek vol met seksscènes staat, wat dat betreft past het boek beter in het New Adult genre. Persoonlijk vind ik dit niet zo erg, ik heb namelijk ook gesmuld van 50 tinten grijs en de S.E.C.R.E.T.-trilogie. Bij dit soort boeken kan ik altijd even mijn gedachten uitschakelen en wegzwijmelen bij een spannend liefdesverhaal.

De schrijfstijl vond ik heel erg lekker lezen, maar ik vraag me bij duo’s altijd af hoe zo’n samenwerking tijdens het schrijven van een boek in zijn werk gaat. Bedenken ze samen het verhaal en schrijft één iemand de dialogen? Ik kan in elk geval niet wachten om meer van dit duo te lezen. Wild #2 – verlangen en Wild #3 – verbonden zullen in september en november verschijnen. Deze boeken zullen het verhaal van Mia’s vriendinnen Lola en Harlow vertellen.

Heb jij dit boek al gelezen?

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Lisa 28 augustus 2015 at 08:17

  Jaaaaa, wat fijn dat je ‘m zo leuk vindt <33 En, als ik het goed heb, bedenken ze samen de verhaallijn en wisselen ze vervolgens per hoofdstuk af. En dan samen nalezen/redigeren/aanpassen. Kan me herinneren dat ooit gelezen te hebben!

 • Leave a Reply

  *