Nieuws, Overig

Signeersessie Dimitri Verhulst bij Van Der Velde in Groningen

Gistermiddag van 16.00 tot 17.00 was Dimitri Verhulst, schrijver van het Boekenweekgeschenk van 2015, aanwezig bij boekhandel Van Der Velde in Groningen aan het A-Kerkhof. Ik ben ernaartoe geweest en heb mijn geschenk laten signeren.

20150312_155730

Toen ik om 15.50 aankwam bij de boekhandel, stond er al een kleine rij met wachtende mensen. Ik heb nog even rondgesneupt bij de boekenstellingen, maar sloot al snel aan in de rij. Ik heb nog genoeg ongelezen boeken, dus ik wilde me niet laten verleiden tot een aankoop. In de rij viel mijn oog op deze superleuke canvastassen van Blossom Books. Ontzettend leuk voor boekliefhebbers. De prijs is 3,95.

20150312_161202

Vijf minuten later kwam Dimitri Verhulst binnenlopen en het signeren kon beginnen. Nadat mijn exemplaar was gesigneerd, ben ik ook nog even met de schrijver op de foto gegaan.

20150312_161333

Daar is hij dan, mijn gesigneerde Boekengeschenk!

20150312_171242

En… natuurlijk kon ik me niet beheersen en heb een canvastas aangeschaft. Ik weet zeker dat ik hem vaak zal gebruiken!

20150312_171320

Ik vond het erg leuk om aanwezig te zijn bij deze signeersessie. Je hebt nog twee dagen de kans om zelf een Boekenweekgeschenk te bemachtigen. Aankomende zondag kun je in bezit van het geschenk gratis met de trein reizen.

Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt, is er tijdens de Boekenweek elke dag een blog online gekomen. Ik vond dit erg leuk om eens te doen en jullie, aan de statistieken te zien, ook. Morgen en zaterdag zullen er nog blogposts verschijnen en vanaf volgende week komt er weer drie keer per week een blogpost online.

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

*