Persoonlijk

Story of my week #1

Zoals ik vorige week al aankondigde, wil ik mijn blog iets persoonlijker maken en een wekelijks artikel schrijven over wat me die week allemaal heeft bezig houden. Afgelopen week was een spannende week, want ik begon met mijn nieuwe baan en hield maar weinig tijd over voor andere dingen.

IMG_0862Afgelopen maandag begon ik met mijn nieuwe baan. Heel spannend, maar ik had er wel ontzettend veel zin in. Gelukkig zijn mijn collega’s ontzettend aardig en ik heb een mooi uitzicht vanaf mijn kantoor. De drukte begon gelijk, want gister was er Open Dag bij de Rijksuniversiteit Groningen. Ik heb veel potentiële nieuwe enthousiaste studenten ontmoet en veel vragen beantwoord. Na afloop hebben we met alle medewerkers en vrijwilligers pizza gegeten en nageborreld.

IMG_0850Afgelopen dinsdag was mijn vriend jarig en om dat te vieren, zijn we ’s avonds uit eten geweest. We hebben heerlijk gegeten bij Huize Maas in Groningen. Mijn vriend nam spareribs en ik nam een kaasfondue. Het was echt heerlijk en dit soort quality time is echt nodig wanneer je beide fulltime werkt.

IMG_0855
Voor lezen had ik afelopen weken niet zoveel tijd, maar ik heb wel Een regenboog in de nacht uitgelezen. Op dit moment ben ik bezig in De Fixer van Jennifer Lynn Barnes, die ik dit weekend hoop uit te lezen.

Nu ben ik ontzettend blij dat het weekend is en ga ik lekker proberen uit te rusten. Morgen staat de Plantsoenloop wel op het, maar dat is ‘maar’ 4 kilometer dus dat moet helemaal goed komen!

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

*