Persoonlijk

Story of my week #2

Deze blogpost had eigenlijk gisteren online moeten komen, maar na al die vreselijk nare gebeurtenissen in Parijs, voelde het voor mij een beetje ongepast om vol enthousiasme te vertellen wat ik afgelopen week allemaal heb beleefd. Vandaar dat deze blog een dagje later verschijnt. Afgelopen week was een drukke week, waar ik graag iets meer over vertel.

IMG_0906
Vorige week zaterdag was het tijd voor de Plantsoenloop. Zie je dat meisje in het midden in het roze shirtje? Dat ben ik. Ik voelde me alleen niet zo lekker die dag, dus het rennen ging ook echt niet goed. Ik moet nog heel erg wennen aan een 40-urige werkweek, dus ik was vorige week gewoon te moe om een goede prestatie neer te zetten. Helaas, maar er komt wel weer eens een evenement.

IMG_0907’s Avonds ging ik samen met een vriendin eten bij de Pastafabriek in Groningen. Dat is een beetje hetzelfde concept als bij Vapiano, je bestelt individueel een gerecht bij de kok en je wacht tot het klaar is. Dan zoek je een plekje om het eten op te eten. Ik had een pasta met champignons en roomsaus en het was echt ontzettend lekker.
IMG_0913
Zondag besloot ik even lekker alleen de stad in te gaan en wat nieuwe dingen te kopen. Nieuwe baan, nieuwe garderobe toch? Ik kocht onder andere een paar nieuwe schoenen, dat ik al maanden op het oog had. Ik heb zwarte Clarks gekocht en ik ben er zo blij mee. Ze zijn netjes, maar kunnen ook zeker onder een jurkje worden gedragen. Helaas zitten ze nog niet echt lekker, dus dat wordt nog even goed inlopen.
IMG_0919
Op maandag zag ik dit leuke berichtje over Harde liefde van Meredith Wild op Facebook voorbij komen. Ik heb meegedaan aan de Blogtour en het is altijd leuk om je eigen blog in zo’n mooi rijtje met blogs voorbij te zien komen.IMG_0920
Afgelopen week las ik twee boeken: De Fixer van Jennifer Lynn Barnes en Exit van Michiel Stroink. Beide boeken vond ik erg leuk, de recensies zullen snel volgen.IMG_0928
Donderdag was een rustige dag op kantoor, dus ik besloot in mijn pauze even een rondje te gaan lopen en koffie te halen bij Doppio. Ik werk vlakbij het centrum van Groningen, dus dat is fijn als je even achter je computer weg wilt en een frisse neus wilt halen. Ik vind de koffie bij Doppio altijd heel lekker. IMG_0949
En nog meer koffie! In zo’n leuke, kerstige beker. Ik hou heel erg van Starbucks koffie en ik ga meestal voor een soja cappuccio. Ik besloot er eentje mee te nemen in de trein naar mijn ouders. Tijdens de treinrit begon ik aan Pogingen iets van het leven te maken, echt een ontzettend leuk geschreven en komisch verhaal.  IMG_0951

Gistermiddag trok ik mijn hardloopkleding aan en besloot ik een lekker groot rondje om Sneek te lopen. Hier kom ik oorspronkelijk vandaan en in de dorpjes rondom Sneek kun je heel fijn hardlopen. Op de foto zie je het Sneekermeer.

Gisteravond ging ik samen met mijn moeder naar de musical Het meisje met het rode haar. Ik ben een hele grote musicalfan en ook deze musical was weer fantastisch. Echt een aanrader!

Tot zover mijn week, tot volgende week!

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Jet 18 november 2015 at 22:10

    Oooh die schoenen zijn leuk!! Ik heb laatst ook nieuwe schoenen geko… Eehh gekregen van m’n moeder!! Haha!

  • Leave a Reply

    *