Geen categorie

TAG: Dit of dat?

Af en toe ga ik op zoek naar leuke boek-gerelateerde tags. Vandaag vul ik de Dit of Dat tag in.

Audioboek of een echt boek?
Ik heb eigenlijk nog nooit naar een audioboek geluisterd, dus dan word het automatisch een echt boek. Ik zou wel graag eens een audioboek willen uitproberen, gewoon om te kijken of het iets voor me is.

Zachte of harde kaft? Een harde kaft is fijner om te lezen. Ik vind een zachte kaft ook een stuk fijner vasthouden. Wel vind ik dat boeken met en harde kaft langer mooi blijven en een “sjiekere” uitstraling hebben.

Fictie of non-fictie?
Erg moeilijk kiezen, ik hou van beide genres. Toch zou ik dan voor fictie kiezen, omdat ik heel erg heb genieten van de boekenreeksen Divergent en de Hunger Games.

Verzonnen of de echte wereld?
Ik kies voor de echte wereld, omdat ik me dan makkelijker kan verplaatsen in de personages

Harry Potter of Twilight?
Geen van beide. Twilight vond ik niets aan, ik heb de eerste film gezien en dat was echt niets voor me. De Harry Potter films vond ik fantastisch, maar door het eerste boek kon ik nooit heenkomen.

Geleend of gekocht?
Gekocht, ik vind het heerlijk om een nieuw boek in mijn boekenkast te kunnen zetten. Soms leen ik wel eens een boek van een vriendin of een familielid en dan vind ik het geen probleem om het boek terug te moeten geven. Het is wel eens voorgekomen dat ik een geleend boek zo goed vond, dat ik het zelf alsnog kocht.

Boekenwinkel of online?
Boekenwinkel, al is online bestellen een stuk makkelijker. Toch hou ik er enorm van om door een boekhandel te lopen en de boeken vast te kunnen pakken.

Eenmalig boek of trilogie?
Beide, maar ik hou heel erg van trilogieën omdat je dan echt de ontwikkeling van een personage en een verhaal meemaakt.

Zwaar en dik of lief en kort?
Zwaar en ik. Ik hou heel erg van gedetailleerde verhalen en korte boeken geven mij vaak een gehaast gevoel. Alsof het verhaal niet helemaal goed is uitgewerkt.

Romantisch of actie?
Een combinatie van beide graag!

Lezen in een knusse omgeving of in de zon?
Oh allebei. Ik vind het heerlijk om in de zomer aan het strand of in het park te lezen, maar ik hou er ook van om thuis om de bank met een kop thee en een dekentje te lezen.

Warme chocolademelk of koffie?
Koffie, ik ben niet zo’n warme chocolademelk-drinker. Koffie drink ik elke dag.

Eerst de recensie lezen of zelf beslissen?
Ik beslis eigenlijk altijd zelf. Een negatieve recensie schrikt mij niet zo snel af, omdat mensen toch vaak verschillen van mening over boeken.

Wil je deze TAG ook invullen? Neem hem gerust over!

Liefs,

Nynke-Boudien

 

Bron afbeelding: Things She Loves

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

*