Geen categorie

To be read: April

Afgelopen maand was een succesvolle leesmaand voor mij, ik las namelijk 10 boeken. Ik hoop dat ik in april weer zoveel kan lezen, maar ik zet niet te hoog in. Ik ga begin april een paar dagen naar Berlijn en ik ga ervan uit dat ik dan niet veel ga lezen (natuurlijk gaat er wel een boek mee!). Er staan dus slechts vijf boeken op mijn To be read-lijstje, maar wie weet valt dat aantal eind april hoger uit.

De boeken die ik graag wil lezen in april:

Bakken voor je leven – Sarah Vaughan
After – Anna Todd
Fangirl – Rainbow Rowell
An abundance of Katherines – John Green
Ga voor mij – Jennifer Lynn

Bakken voor je leven en After zijn recensie-exemplaren die ik van uitgeverijen heb ontvangen. Die boeken gaan altijd voor boeken die ik zelf heb gekocht. An abundance of Katherines wilde ik eigenlijk al in maart lezen, maar daar ben ik niet aan toe gekomen. Fangirl van Rainbow Rowell kocht ik een tijdje geleden bij Waterstone’s in Amsterdam. Eleanor & Park, van dezelfde auteur, is een van mijn favoriete boeken, dus ik hoop dat ik Fangirl net zo goed ga vinden. Wacht op mij van Jennifer Lynn heb ik vorige week gelezen en ik was erg enthousiast over dit boek. De recensie van dit boek zal binnenkort online komen. Ik zag dat er van dezelfde auteur een boek is verschenen, waarin het zusje van een van de hoofdpersonen uit Wacht op mij de hoofdrol speelt. Dat boek heet Ga voor mij en ik hoop dat dit boek net zo verslavend is als Wacht op mij.

Welke boeken wil jij komende maand graag lezen? Ik ben benieuwd!

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Elisa 1 april 2015 at 18:28

    leuke boeken. Ik hoop in april zeker angelfall en vertrouw me te kunnen lezen 🙂

  • Reply Eveline 15 april 2015 at 16:59

    Ik zag ‘Bakken voor je leven’ vandaag liggen in de Bruna. Het lijkt me een ontzettend fijn boek. Wie weet dat ik het boek ook ga kopen. Ik ben in ieder geval enorm benieuwd naar jou recensie!

  • Leave a Reply

    *