Overig

To be read: Augustus

Het is augustus en dat betekent dat er een nieuwe maand is ingegaan. Ook deze maand heb ik weer een aantal boeken uitgekozen die ik wil gaan lezen. Op dit moment ben ik twee boeken aan het lezen, die ik sowieso uit wil lezen. Verder heb ik nog drie andere boeken uitgekozen.

Central Park – Guillaume Musso
In dit boek ben ik anderhalve week geleden al begonnen en ik denk dat ik nu halverwege ben. Het verhaal speelt zich af in New York en is erg spannend, ik ben heel erg benieuwd waar het naartoe zal gaan.

Ik geef je de zon – Jandy Nelson
Ik heb nog maar één hoofdstuk gelezen en ik moet nog heel erg wennen aan de schrijfstijl. Toch ga ik proberen om me hier overheen te zetten, het boek wordt vast niet voor niets door iedereen geprijsd.

Grey – E.L. James
Grey ligt al een ruime week op mij te wachten. Ik kan niet wachten om dit boek te lezen, maar ik hoop wel dat het verhaal nieuwe informatie bevat en niet een saai aftreksel van 50 tinten grijs is. Mijn eerste indruk toen ik het boek binnenkreeg was wel  jeetje, wat is hij dik!”

Secret Millionaire – Elle van Rijn
Secret Millionaire gaat over een man die van dakloos maar miljonair ging. Klinkt misschien wat ongeloofwaardig, maar het is toch echt waargebeurd. Dit lijkt me echt zo’n fijn boek dat je in een middag uitleest. Even ontspannen en gedachten op nul.

De stem van de zee #1 – Mara Li
Alweer een aantal weken geleden was ik aanwezig bij de boekpresentatie van De stem van de zee. Ik kreeg een gesigneerd exemplaar mee naar huis, maar ben er nog niet aan toe gekomen om het boek te lezen. Dat gaat in augustus zeker wel gebeuren.

Welke boeken wil jij in augustus lezen?

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Joost (NerdyGeekyFanboy) 3 augustus 2015 at 09:50

    De stem van de zee staat ook op mijn lijstje van deze maand! 🙂 Veel leesplezier!

  • Leave a Reply

    *