Persoonlijk

Verhuis update II: mijn nieuwe leesplek

Tijd voor weer een kleine update van mijn kant! Het verhuizen gaat goed, het nieuwe huis wordt steeds gezelliger en ik begin me er steeds meer thuis te voelen. Dat komt mede omdat er een gloednieuwe boekenkast staat, waar ik al eerder over schreef. Ik vind het zo fijn dat ik nu al mijn boeken kan zien en dat er zelfs ruimte is voor meer boeken! Naast de nieuwe boekenkast waar ik heel blij mee ben, hebben we nu ook een ander heel fijn plekje in huis.

Wij hebben in ons nieuwe huis een hele ruime woonkamer. Zo ruim, dat er naast het zitgedeelte met de bank en tv, en het eetgedeelte, met de boekenkast, eettafel en stoelen, nog een hele grote hoek ‘over is’. Wij hebben ervoor gekozen om er een fijne zit- en leeshoek van te maken en ik weet nu al dat dit het plekje in ons huis is waar ik de meeste tijd zal gaan doorbrengen. De stoelen, het tafeltje en het kleed zijn allemaal van Kwantum en de kussentjes en lantaarns zijn van Xenos. Gistermiddag heb ik lekker even een uurtje op deze fijne plek doorgebracht en ben ik eindelijk begonnen aan Girl Online on tour van Zoe Sugg.

IMG_1500
Ondanks dat verhuizen een heel gedoe is, heeft het er wel voor gezorgd dat we onze woonkamer helemaal opnieuw hebben kunnen inrichten, met een combinatie van nieuwe en oude meubels. Ik ben er zo blij mee!

Fijne jaarwisseling alvast!

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Eveline 30 december 2015 at 14:24

    Wat een heerlijk leesplekje heb je! Ik vind de lage ramen ook heel mooi, waardoor je fijn naar buiten kunt kijken. 🙂

  • Reply Vanessa 30 december 2015 at 19:46

    Wat een leuke leesplek, jaloers! Goed veel lichtinval – altijd fijn voor het lezen 🙂

  • Leave a Reply

    *