Overig, Persoonlijk

Verhuis update: mijn nieuwe boekenkast!

Het is de laatste week heel stil geweest op mijn blog en dat komt door mijn verhuizing, waar ik al eerder over vertelde. Inmiddels zijn we verhuisd en staat het meeste op zijn plek. De oude boekenkast (een Ikea Expedit, die eigenlijk helemaal geen echte boekenkast was), heeft het niet overleefd. Helemaal niet zo erg, want na een tripje naar Ikea en een middag klussen staan er nu twee gloednieuwe Billy’s in onze woonkamer.

Vooraf was ik bang dat ik teveel boeken zou hebben en dat het absoluut niet zou gaan passen, maar het blijkt dat er zelfs nog genoeg ruimte over is voor nieuwe boeken! Ik ben heel erg blij met het resultaat en het is zo fijn om een Ć©chte boekenkast te hebben. Ik wil nog een uitgebreide blogpost gaan schrijven over hoe ik mijn boekenkast heb ingericht, maar dat komt later.

IMG_1387IMG_1393
Nog twee dagen werken en dan heb ik lekker een week vakantie, dus ik kan niet wachten om het bloggen weer op te pakken. Hoe gaat het met jullie, al lekker van de vakantie aan het genieten?

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Marcia 23 december 2015 at 11:38

  Het hoogtepunt van mijn verhuizing dit jaar was inderdaad ook het opnieuw inrichten van mijn boekenkast! Heel veel plezier en succes nog met verhuizen šŸ™‚

 • Reply Eveline 30 december 2015 at 14:27

  Bij mijn verhuizing bleek ik geen plek te hebben voor een eigen boekenkast. Mijn boeken zitten allemaal in dozen in de kelder. Ik hoop dat ik in mijn volgende huis al mijn boeken weer kan uitstallen. En inderdaad, ook in een nieuwe kast. De Expedit ben ik nu wel een beetje zat…

  • Reply Nynke-Boudien 30 december 2015 at 17:24

   Ja zo’n Expedit is leuk en handig omdat er veel in kan, maar na een tijdje wordt je hem wel echt zat! Het is zo fijn om een grote boekenkast te hebben, waardoor je al je boeken kunt zien. Jammer dat ze bij jou helemaal verstopt in de kelder staan…

  Leave a Reply

  *