Overig

Versatile Blogger Award

Ik werd door de blogs FeelTheFuture en Oogopdetoekomst genomineerd voor de Versatile Blogger Award. Bij deze award is het de bedoeling om degene te bedanken die jou genomineerd heeft, dus bedankt Angelica en Marcia! Daarna moet je zeven feiten over jou en je blog met de wereld delen en tot slot is het de bedoeling om vijftien andere bloggers voor deze award te nomineren.

Feit #1
Ik ben bang voor dieren. Voor alle dieren. Voor honden, katten, konijnen, muizen, spinnen, noem het maar op. Het is niet zo’n groot probleem dat ik ervoor in therapie moet of dat ik ga gillen als ik een foto van een dier zie, maar ze moeten echt niet bij me in de buurt komen.

Feit #2
Ik ben van een luie bankzitter een actief hardloper geworden. Vroeger deed ik aan ballet en turnen, maar op de middelbare school deed ik eigenlijk helemaal niet aan sport. Ik haatte het en probeerde altijd onder de gymles uit te komen. Twee jaar geleden werd ik door andere bloggers geïnspireerd om te gaan hardlopen en ik kan zeggen dat ik echt een passie heb gevonden. Ik had nooit verwacht dat ik het zo leuk zou gaan vinden. Op dit moment train ik om 10 km te kunnen lopen, maar uiteindelijk is mijn doel een halve marathon en misschien daarna wel een hele…

Feit #3
Ik ben geboren in Sneek, een plaats in Friesland. Ik spreek geen woord Fries, maar ik kan het wel vloeiend verstaan. Ik voel me daarom niet echt heel erg Fries, maar ik kan er echt niet tegen als mensen negatief doen over Friesland of Friezen. We zijn echt niet onaardiger, stugger, preutser, saaier dan bewoners van andere provincies in Nederland.

Feit #4
Ik ben heel groot fan van de zanger Gavin DeGraw. Ik heb inmiddels zeven concerten van hem bezocht en in november komt hij gelukkig weer naar Nederland. Ik heb hem ook al verschillende keren mogen ontmoeten, onder andere backstage bij Pinkpop. Zijn muziek maakt zoveel emotie bij mij los en zijn nummers vervelen mij nooit.

Feit #5
Ik ben heel verlegen en kan me hierdoor soms lastig houding geven in groepen. Presenteren, sollicitatiegesprekken en dat soort dingen vind ik echt ontzettend spannend, waardoor mijn zenuwen het soms voor mij verpesten. Ik vind dit echt stom en heb mezelf wel een manier aangeleerd om mijn zenuwen weg te bluffen.

Feit #6
Ik heb niet echt een specifiek toekomstbeeld waar ik naar streef. Ik weet nog niet precies wat ik ‘wil worden als ik later groot ben’. Ik heb de opleiding Taalwetenschap gedaan, heb twee universitaire masters gehaald waarvan 1 cumlaude, maar ondanks mijn diploma’s is de kans op een baan in dat vakgebied heel klein. Heel jammer, want de studie is zo leuk. Daarom vind ik het moeilijk om te zeggen waar ik mezelf over vijf jaar zie (ik ben nu 26). Op dit moment ben ik hard op zoek naar een baan, maar ik heb niet één droombaan die ik ooit zou willen hebben.

Feit #7
Ik ben pas een half jaar actief als boekenblogger, maar ik kan nu al zeggen dat mijn blog een van de leukste dingen is dat ik ooit heb gedaan. Ik heb leuke mensen leren kennen, ben fijne samenwerkingen met uitgeverijen aangegaan, heb boekpresentaties bijgewoond en mag regelmatig recensie-exemplaren ontvangen. Ik vind het nog steeds heel bizar, maar ik ben er wel heel dankbaar voor.

Dat waren zeven feiten over mij. Ik hoop dat jullie dit een leuke manier van een kijkje in mijn leven vonden. Ik zag dat er al heel veel bloggers zijn genomineerd voor deze award, dus ik nomineer niemand in het speciaal. Iedereen die ook graag zeven feiten over zichzelf wil vertellen is hierbij genomineerd!

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

*