Persoonlijk

Ongelezen boeken in mijn boekenkast

Ik ben volgens mij niet de enige boekverslaafde die een groot aantal ongelezen boeken in haar boekenkast heeft staan. Natuurlijk heb ik ook nooit genoeg boeken en ik heb altijd een wishlist klaarliggen met titels van boeken die ik graag zou willen lezen/aanschaffen. Vandaag geef ik een overzicht van de boeken die nog ongelezen in mijn boekenkast staan.

Het aantal ongelezen boeken in mijn boekenkast is als volgt:

 • John Green – Paper Towns
 • Lauren Weisberger – Revenge Wears Prada
 • Helen Fielding – Mad About The Boy
 • Joshue Foer – Het Geheugenpaleis
 • Elsbeth Witt – Koffie Verkeerd
 • Heleen van Royen – De Hartsvriendin
 • Lisette Jonkman – Verkikkerd
 • Graeme Simsion – Het Rosie Project
 • SJ Watson – Voor Ik Ga Slapen
 • Sophie Kinsella – Shopaholic Naar De Sterren
 • Jojo Moyes – Voor Jou
 • Lisa Gardner – In Haar Naam
 • Markus Zusak – De Boekendief
 • Bijbel in Gewone Taal

In totaal staan er 14 ongelezen boeken in mijn  boekenkast. Best netjes of veel te veel? Ik weet het eigenlijk niet. Sinds het schieten van bovenstaande foto heb ik Shophalic Naar De Sterren van Sophie Kinsella al uitgelezen, maar er zijn ook weer twee nieuwe boeken bijgekomen:

 • De Mooie Voedselmachine – Gulia Enders
 • We Were Liars – E. Lockheart

Dat maakt het aantal ongelezen boeken 15. Ga ik geen nieuwe boeken meer kopen totdat ik al bovenstaande titels heb gelezen? Nee, dat gaat me niet lukken. Wel ga ik proberen om al dez
boeken te lezen in 2015. Moet lukken! Heb jij ook zoveel ongelezen en nieuwe boeken in je boekenkast staan?

Liefs,
Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Kiki_leest 15 januari 2015 at 06:16

  Ik vInd het eerlijk gezegd best meevallen. Er zitten een hoop leuke boeken bij dus dat lezen dit jaar zou geen probleem moeten zijn. Ik probeer ook zoveel mogelijk te lezen van mijn stapel, maar er verschijnen zo veel leuke boeken dat het niet bijkopen niet zo goed lukt.

 • Reply Eveline 16 januari 2015 at 17:29

  Ik vind het ook enorm meevallen, ik denk dat ik tot de 40 kom. Ik vond Koffie verkeerd en Verkikkerd erg leuk, dus als ik jou was, zal ik die snel gaan lezen. 🙂

 • Reply Ilse 16 februari 2015 at 18:45

  Woa, het Rosieproject moet ik ook nog lezen! Ik ben er weleens in begonnen, maar na een paar bladzijden dacht ik: ‘oké, beter bewaar ik dit voor later’.

  • Reply Nynke-Boudien 17 februari 2015 at 07:55

   Kwam je die bladzijden niet door? Ik moet nog steeds beginnen, maar heb er wel veel goede verhalen over gehoord! Ik zag dat er ook een tweede deel is verschenen.

  Leave a Reply

  Captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

  *