Geen categorie

TAG: Mijn leven in 20 vragen

Wat ik altijd erg sterk vind aan blogs, naast goede content, is het persoonlijke tintje. Ik vind het fijn om de persoon achter een blog te leren kennen. Er zijn ontzettend veel blogs, waardoor er dus ook veel concurrentie is. Hoe kun je dan bezoekers trekken en vasthouden? Ik ben groot voorstander van persoonlijke artikelen op blogs, mits deze niet de overhand krijgen. Mijn blog is een boekenblog, dus 90% van mijn artikelen zal gerelateerd zijn aan boeken. Vandaag vul ik een TAG in waarin je mij wat beter leert kennen.

IMG-20140913-WA0000

Wat is je lievelingskleur?
Mijn lievelingskleuren zijn mintgroen en oudroze.

Wat is je favoriete nummer?
7! Ik ben jarig op 7 oktober, dus daar zal mijn voorkeur voor het cijfer 7 vast mee te maken hebben. Wanneer ik een staatslot koop, dan kies ik altijd voor eindcijfer 7.

Wat is jouw droom carrière?
Ik zou ontzettend graag bij een organisatie willen werken die zich bezighoudt met taal, cultuur en communicatie. Ik heb Taalwetenschap gestudeerd en ben ontzettend geïnteresseerd in alles wat met taal te maken heeft. Er zijn helaas maar weinig banen beschikbaar in dit vakgebied, dus of dit in de toekomst zal lukken om een baan in dit werkveld te vinden, blijft afwachten. Ik zou het ook erg leuk en interessant te vinden om bij een uitgeverij te werken. Ik lees natuurlijk ontzettend veel boeken, maar ik ben ook geïnteresseerd in het hele proces van het uitgeven van een boek -van manuscript tot eerste druk-.

1493284_10151769686842397_1805782208_n

Waar zou je op jezelf willen wonen?
Ik woon al vijf jaar ‘op mezelf’ in Groningen. Toen ik in Groningen ging studeren (september 2009), ben ik gelijk op kamers gegaan om het hele studentenleven goed mee te kunnen maken. In het eerste jaar van mijn studie leerde ik mijn vriend kennen en na een jaar gingen we samenwonen. Nu zijn we alweer ruim vier jaar samen en we wonen nog steeds in onze fijne bovenwoning, vlakbij het centrum. Ik zou graag in Groningen willen blijven wonen, maar dan graag in een groter huis met een tuin of een appartement met een balkon. Wij hebben nu geen plek waar we naar buiten kunnen en dat mis ik best wel.

Wat is je favoriete manier om te reizen?
Ik hou enorm van wandelen, dus het liefst ga ik overal lopend naartoe. Indien dit niet mogelijk is, dan reis ik het liefst met de trein. Dan kan ik ondertussen series en films kijken op mijn laptop of een boek lezen.

10149828_10151994277572397_1736697177458554455_n

Wat doe je in je vrije tijd?
Bloggen, lezen, series en films kijken, hardlopen, naar de sportschool, afspreken met vriendinnen of op pad met mijn vriend. Ik hou erg van naar de film gaan of een dagje winkelen in een grote stad. Met mijn vriend volg ik veel series, op dit moment kijken we veel naar The Killing.

Wat zijn je favoriete kledingwinkels?
Bij H&M slaag ik altijd. Zara vind ik ook een fijne winkel en ik kom ook graag bij Primark en Forever 21.

1374179_10151616953587397_209015687_n

Naar welk concert zou je graag gaan?
Ik ben al jaren groot fan van Gavin Degraw en ik ben al 7 keer naar een concert van hem geweest. Zijn concerten stellen mij echter nooit te leur, dus dan zou ik weer voor hem kiezen.

IMG-20141203-WA0000

Wat is je favoriete thee smaak?
Ik hou eigenlijk van alle thee, behalve van English Breakfast en muntthee. Het liefst drink ik groene thee of Winterglow van Pickwick.

Verzamel je iets?
Boeken!

Je slaapt niet zonder…
Twee kussens, een deken en een pyjama. Ook al is het 30 graden, ik moet iets van een laken over me heen hebben en een dunne pyjama aanhebben. Ook moet ik altijd een glas water naast me hebben staan, omdat ik vaak wakker word met een droge keel.

10310574_10152292301377397_3947448734260965215_n

Als je 1 miljoen euro zou krijgen, helemaal voor jou alleen, wat zou je er dan mee doen?
Ik zou een huis kopen, met een mooie tuin en een inloopkast kopen. Ook zou ik investeren in een prachtige boekenkast en ik zou een maand op vakantie willen naar New York.

Wat is je favoriete make-upmerk?
Heb ik niet.

Wat is je favoriete seizoen?
De zomer. Ik hou van rokjes en jurkjes, naar buiten zonder jas en picknicken in het park.

Slaap je met de deur open of dicht?
Dicht.

575178_10151628445302397_56678986_n

Wat eet je het liefst?
Ik ben gek op de Italiaanse keuken. Ik zou elke dag pasta of pizza kunnen eten. Een patatje pinda op zijn tijd vind ik lekker en ik eet ook erg graag wraps.

Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik wilde het gewoon eens proberen. Het is voor mij een uitlaadklep en een hobby. Ik hou van schrijven en lezen en toen ik hoorde dat mijn contract op het werk niet zou worden verlengd, besloot ik dat ik niet doelloos op de bank wilde zitten. Mijn vriend bouwt websites, dus een domeinnaam en lay-out waren al snel gekocht.

IMG-20141120-WA0000

Heb je een abonnement op een tijdschrift?
Ja, op Grazia en Women’s Health. Ik zou nog graag een abonnement op de LINDA willen.

Wat deed je gisteravond om 12 uur?
Toen sliep ik.

Wat is je favoriete parfum?
Sun van Jill Sander, omdat ik me dan altijd in de zomer waan.

Dat waren 20 vragen, waarmee je me hopelijk wat beter hebt leren kennen. Wil je de TAG overnemen voor je eigen blog? Ga je gang!

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply TAG: Mijn leven in twintig vragen | Books & Stories 30 maart 2015 at 05:06

    […] Nynke-Boudien zag ik deze leuke tag voorbij komen. Ze tagde niemand in het bijzonder, maar wie wilde, mocht de […]

  • Leave a Reply

    Captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

    *