Overig, Persoonlijk

To Be Read: Mei

De maand mei is begonnen en dat betekent dat ik weer een lijstje met boeken heb gemaakt, die ik komende maand graag wil lezen. Ik begin met drie boeken die ik in april al had willen lezen, maar daar ben ik niet meer aan toe gekomen. Er kwamen namelijk een aantal recensie-exemplaren tussendoor en die krijgen altijd voorrang. Aan deze boeken ben ik helaas niet meer toe gekomen in april:

Bakken voor je leven – Sarah Vaughan
Fangirl – Rainbow Rowell
An abundance of Katherines – John Green

Op dit moment ben ik net begonnen in Bakken voor je leven, dus die zal ik binnenkort uitlezen. De boeken van Rainbow Rowell en John Green hoop ik ook in mei te kunnen lezen. Zac en Mia en All the bright places kocht ik afgelopen maand en over beide boeken heb ik al veel goeds gelezen. Deel 3 en 4 uit de After-serie van Anna Todd wil ik ook sowieso lezen. Ik MOET weten hoe het verder gaat met Tessa en Hardin. Ik heb alvast de e-booken aangeschaft. Dubbel rood heb ik van de auteur opgestuurd gekregen en daar ben ik ook erg benieuwd naar. In totaal staan er 8 boeken op mijn lijstje voor mei en dat wordt nog een flinke uitdaging.

Bakken voor je leven – Sarah Vaughan
After #3 – Anna Todd
After #4 – Anna Todd
Fangirl – Rainbow Rowell
An abundance of Katherines – John Green
Zac en Mia – A.J. Betts
All the bright places – Jennifer Niven
Dubbel rood – Lidewij Martens

Welke boeken wil jij komende maand te lezen?

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Anneke 4 mei 2015 at 07:09

  Ik ben ook wel benieuwd naar After #2, die komt deze maand in het Nederlands uit. En ik wil graag ook All the Bright Places lezen.

 • Reply Joost (NerdyGeekyFanboy) 4 mei 2015 at 12:42

  Zac en Mia en An Abundance of Katherines zijn echt geweldig, veel leesplezier! Ik wil ook een keer Fangirl en All the bright places lezen, lijken me ook heel goed! 🙂 Deze maand wil ik door in Game of Thrones en ga ik nog wat boeken lezen die al een tijdje ongelezen in mijn boekenkast staan.

 • Reply Lisa 8 mei 2015 at 07:59

  Zac & Mia wil ik ook heel graag lezen! All The Bright Places wil ik ook deze maand nog lezen 😀 Verder wil ik de eerste twee Penryn en het einde der dagen herlezen en daarna het laatste, nieuwe deel lezen! <3 Ook heb ik nog het tweede boek uit de Mijn nacht serie van Jodi Ellen Malpas liggen, dus daar ga ik binnenkort ook in beginnen. En Beautiful Secret van Christina Lauren… En dat is 't dan wel volgens mij, haha!

 • Leave a Reply

  Captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

  *