Overig

Gelezen in augustus

De maand augustus is voorbij en dat betekent dat ik weer vertel welke boeken ik afgelopen maand heb gelezen. Op de foto lijkt het aantal gelezen boek erg klein, maar ik heb inmiddels al een aantal boeken uitgeleend. In totaal las ik 8 leuke boeken. Benieuwd wat mijn favorieten waren? Lees dan snel verder!

In totaal las ik twee boeken met het thema New York. Central Park van Guillaume Musso is een spannende thriller, met een bijzondere plotwending aan het eind. New York in 40 dates is een boek waarin de datingscene in New York centraal staat. Ik vind dit een heel erg leuk boek, waarin de meest bijzondere en lachwekkende situaties worden beschreven. Mocht je houden van series als Sex & The City en Gossip Girl en lees je graag boeken over New York, dan kan ik je dit leuke boek van Diana Albrink zeker aanraden.

Ook las ik afgelopen maand een jeugdboek, namelijk het nieuwe boek van Carry Slee. Deze auteur heeft na een pauze van 10 jaar eindelijk weer een jeugdroman geschreven. Natuurlijk wilde ik deze lezen, ook al ben ik de doelgroep ontgroeid. Kapot is precies wat we van Carry Slee gewend zijn. De review zal binnenkort op mijn blog verschijnen.

Hitte van Lis Lucassen wordt door uitgeverij Storm Publishers omschreven als de eerste Nederlandse New Adult. Ik ben dol op de boeken van Jennifer Lynn en Colleen Hoover, dus ik was erg benieuwd of een auteur van Hollandse bodem hieraan zou kunnen tippen. Hitte is een heel fijn boek, met zowel verdrietige, als spannende gebeurtenissen.

In de categorie van ‘typische vrouwenboeken’ las ik drie titels. Ten eerste Lief, het tweede deel uit de Q-serie van Jackie Laren. Deel 1 vond ik heel leuk en deel 2 was net zo leuk, al niet leuker. Ik ben enorm gaan houden van Nina en Q en kan niet wachten tot het laatste deel zal verschijnen (oktober). Jojo Moyes is een auteur waar ik al veel lovende verhalen over heb gehoord. Er stonden al tijden twee (ongelezen) titels van haar in mijn boekenkast en eindelijk las ik Voor jou. Een prachtig boek voor liefhebbers van de film Intouchables. Naar haar andere boeken ben ik nu ook heel erg benieuwd! Wild #1 – Vertrouwen van Christina Lauren won ik op een andere boekenblog en voor mij was dit een hele fijne kennismaking met dit auteursduo. Het is geen hoogstaande literatuur, maar valt wat mij betreft in de categorie (erotische) chicklit. 

Mijn Kit heeft Down is het bijzondere, waargebeurde verhaal van een moeder met een dochter die het syndroom van Down heeft. Het boek is ontroerend, bijzonder en bij vlagen ook heel grappig.

Welke boeken heb jij afgelopen maand gelezen?

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Esmee 31 augustus 2015 at 17:06

    Ik ben ook erg benieuwd naar Hitte!

  • Leave a Reply

    Captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

    *