Overig

Juni 2015 – De balans opmaken

De maand juni is bijna voorbij en dat betekent dat we alweer halverwege 2015 zijn. Het leek me leuk om de balans op te maken en een terug te reflecteren op de boeken die ik de afgelopen 6 maanden heb gelezen. Ik doe mee aan de #boekperweek uitdaging van De Bibliotheek, wat inhoudt dat ik in het jaar 2015 minstens 52 boeken lees. In totaal las ik 40 boeken, dus ik loop gelukkig voor op schema. Vandaag vertel ik welk boek ik het meest verrassend/teleurstellend vond, welk boek me slapeloze nachten gaf en wat mijn favoriete boek van 2015 tot nu toe is.

Meest teleurstellende boek: Badgasten – Emma Straub

Boek dat mijn verwachtingen overtrof: Eleanor & Park – Rainbow Rowell

Boek met de beste plotwending: Wij leugenaars – E. Lockhart

Boek dat me het meest verraste: Sterrenhemel – Colleen Hoover

Het boek dat me slapeloze nachten gaf: After – Anna Todd

Meest emotionele boek: All the bright places – Jennifer Niven

Meest grappige boek: Shopaholic naar de sterren – Sophie Kinsella

Meest spannende boek: Het meisje in de trein – Paula Hawkins

Het boek dat ik anderen het meest zou aanraden: Sterrenhemel – Colleen Hoover

Het eerstvolgende boek dat ik ga lezen: Onthuld geheim – L. Marie Adeline

Voel je je geïnspireerd door deze blogpost? Neem het lijstje dan zeker over voor je eigen blog. Ook als je zelf geen blog hebt dan zou ik het leuk vinden als je de vragen kopieert en hieronder in de reacties beantwoordt.

Liefs,

Nynke-Boudien

Bron afbeelding: My Scandanavian Home

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*