Overig

Gelezen in mei

Mei. De maand waarin ik mijn teen brak en ik opeens gedwongen op de bank moest doorbrengen, omdat zelf gewoon lopen vrijwel onmogelijk was. In totaal las ik 8 boeken en dat is meer dan dat ik normaal lees, dus dat klopt wel gezien de omstandigheden. Ik las de volgende boeken:

Dubbel rood – Lidewij Martens
Zac & Mia – A.J. Betts
Bakken voor je leven – Sarah Vaughn
All the bright places – Jennifer Niven
Vlucht naar Curaçao – Debby van den Bergh
An abundance of Katherines – John Green
After 3: Hij hoort bij jou – Anna Todd
After 4: Voor altijd – Anna Todd

Goed, in totaal las ik dus 8 boeken. Wel moet ik er nog even bij vermelden dat de boeken van Anna Todd allebei 700 pagina’s hebben, dus voor mijn doen heb ik erg veel gelezen deze maand. Ik heb genoten van alle boeken, al had ik van Zac & Mia en An abundance of Katherines misschien wel iets meer verwacht. All the bright places heeft me in mei het meest geraakt. De After-serie van Anna Todd was erg emotioneel en meeslepend en ook al was het verhaal soms wat te langdradig, ik kan deze boeken wel echt aanraden.

Van welk boek heb jij het meest genoten in de maand mei?

Liefs,

Nynke-Boudien

Ps. sorry voor de wazige afbeelding. WordPress doet iets vreemds met mijn foto’s, waardoor de kwaliteit erg achteruitgaat. Ik ben druk bezig met het vinden van een oplossing. Als iemand een suggestie heeft, dan hoor ik het graag in de reacties!

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*