Inspiratie, Nieuws

Book Haul Januari 2016

Ondanks dat ik de laatste tijd wat minder lees dan normaal, koop ik nog steeds veel meer boeken dan ik kan lezen. Ik had nog een Bol.com cadeaukaart liggen en ik ging naar het Boekenfestijn in Rotterdam. Benieuwd welke boeken ik kocht? Lees dan snel verder.

Een leven na jou van Jojo Moyes is denk ik een van de boeken waar ik het meest naar uit heb gekeken. De schrijfstijl van deze auteur is zo fantastisch en meeslepend. Een leven na jou is het vervolg op Voor jou, een prachtige roman die in 2016 wordt verfilmd.

IMG_1703

Zoals ik net al vertelde had ik nog een Bol.com cadeaukaart liggen en hoe kan ik die beter spenderen dan aan boeken? My heart and other lack holes was een impuls aankoop. Het boek is nog niet zo bekend bij het grote publiek, maar ik zag hem voorbij komen bij een Amerikaanse YouTuber en het verhaal sprak me heel erg aan. Duizend stukjes van jou is de laatste tijd al bij veel boekenblogs voorbij gekomen. Ik vind de cover zo ontzettend mooi.

IMG_1750

Tenslotte ging ik samen met mijn schoonmoeder naar het Boekenfestijn in Rotterdam. We waren er mooi op tijd dus we konden lekker rustig overal kijken. Toch vond ik het aanbod iets minder dan vorig jaar, vooral bij de YA boeken kon ik werkelijk waar niets vinden. Ik nam drie boeken mee: twee chicklits en een thriller. Ik ben heel erg benieuwd naar al deze drie boeken.

IMG_1741

Heb jij een van deze boeken al gelezen? Aan welke zal ik als eerst beginnen?

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Yolande 3 februari 2016 at 15:02

    Leven na jou wil ik ook enorm graag lezen dus als ik jou was zou ik daar mee beginnen! Zelf heb ik hem nog niet gelezen, maar ik vond het eerste deel erg goed. Ik ben ook erg benieuwd naar de verfilming van het boek.

  • Reply Ayla 9 februari 2016 at 21:37

    Een leven na jou is echt heel erg mooi! Ik heb hem gelezen in het Engels, echt een aanrader!

  • Leave a Reply

    *