Recensies

Dear Good Morning – Lienke de Jong

In Dear Good Morning helpt Lienke de Jong je een ochtendroutine op te stellen, waardoor je fitter, gelukkiger en succesvoller gaat worden.

In de afgelopen jaren heeft Lienke duizenden Nederlanders begeleid om haar succesformule toe te passen en hun ochtendroutine positief te veranderen. Nu deelt ze haar geheimen met jou, zodat ook jij elke dag fit en energiek kunt beginnen. Goed nieuws: je hoeft niet om 5.00 ’s ochtends op te staan als je dat niet wilt, je maakt al grote stappen met één minuut extra tijd. Sterker nog: vijftien seconden kunnen het verschil al maken.

Laat je inspireren door het succesverhaal van Lienke, de inzichten van experts en de successen van haar Dear Good Morning-community. Dag snoozen en de deur uit haasten, hallo bakken vol energie.

Ik ben groot fan van de podcast van Lienke en ik volg haar met veel plezier op Instagram, ik vind dat zij zoveel enthousiasme uitstraalt in alles wat ze doet. Het werd dan ook tijd dat ik haar boek las en ik was erg blij dat deze beschikbaar was binnen mijn Kobo abonnement. Daarnaast ben ik al ruim een jaar bezig met het ontwikkelen van een positieve mindset en een ochtendroutine is hierbij cruciaal. 

Dear Good Morning is een boek vol motivatie en inspiratie om je dag vol energie te beginnen. Het bevat bruikbare tips en heldere voorbeelden die je overhalen om je wekker eens wat eerder te zetten en tijd voor jezelf te pakken. Lienke staat zelf elke ochtend om 5.30 op, maar dit betekent niet dat iedereen zo vroeg op moet staan. Zoals Lienke ook vaak zegt in haar podcast: de ochtend duurt tot 12.00 uur. Het gaat erom dat je zelf een ochtendroutine creëert die werkt voor jou, zodat je een momentje voor jezelf pakt en energiek de dag doorkomt. In het boek deelt Lienke haar verhaal hoe en waarom ze een ochtendmens is geworden. Ook bevat het boek theoretisch onderbouwingen, bijvoorbeeld op het gebied van slaap. Dit maakt het verhaal en de boodschap nog sterker.

Ik ben zelf redelijk op de goede weg met mijn ochtendroutine, maar ik kan echt nog wel wat verbeteringen doorvoeren:

  • Beter slapen (met een kleintje van 15 maanden die nog niet doorslaapt is dat op dit moment lastig)
  • Geen schermtijd meer voor bedtijd 
  • Geen telefoon in de slaapkamer
  • Gelijk sporten in de ochtend
  • Mediteren in de ochtend 

Ben jij geen ochtendmens en stap je altijd gehaast de deur uit om op tijd te komen op je werk? Dan is Dear Good Morning echt een must read! 

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

*