Persoonlijk

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Het is vandaag tijd voor een persoonlijk artikeltje. Soms is het gewoon even fijn om je hart te luchten en je gedachten op papier te zetten, dus dat doe ik vandaag dan ook. Afgelopen zaterdag was het tijd voor de jaarlijkse familiedag van mijn vaders kant. We hebben de dag doorgebracht op Erve Brooks in Gelselaar. Er was ontzettend veel te beleven voor jong en oud, zo hebben we onder andere trampoline gesprongen, het avonturenpad met verschillende hindernissen en levend tafelvoetbal. Ontzettend leuk allemaal, al ben ik er helaas niet zonder kleerscheuren vanaf gekomen.

20150509_132755Tijdens levend tafelvoetbal (wat overigens wel ontzettend leuk is!), ben ik in botsing gekomen met een medespeler, waarbij ik een teen zwaargekneust/gebroken heb. ’s Avonds zijn we nog even langs de dokterswacht in het ziekenhuis gegaan, waar mijn voet is ingetapet. Helaas is er tegen zo’n blessure niets te doen, behalve veel rusten. De dokter gaf aan dat het ongeveer 2 a 3 weken zal duren, voordat ik genezen en pijnvrij door het leven zal kunnen.

IMG-20150509-WA0019
Nu is dit voor mij extra balen, omdat ik graag en veel hardloop en de dag na de familiedag (gisteren dus), stond er een hardloopevenement op de agenda. Het was de bedoeling dat ik de 4 Mijl van Sneek samen met mijn vriend zou lopen. Ik ben geboren en getogen in Sneek en mijn ouders zouden langs de kant staan, dus je begrijpt misschien wel dat dit voor mij extra zuur is. Afgelopen weken heb ik veel getraind en ik keek er echt enorm naar uit. Normaal lopen is al een enorme opgave, dus hardlopen zit er voorlopig niet in. Over exact een maand staat de Ladies Run van Groningen op het programma, maar of ik daar zal kunnen starten is dus ook nog erg onzeker. Ik hoop op een snelle genezing als ik veel rust hou en dat ben ik dus komende week ook van plan. Mijn vriend heeft de 4 Mijl wel gelopen en hij heeft mijn startpakket ook opgehaald. Als troost heb ik er wel een fijn hardloopshirt aan overgehouden.


20150510_115021
Enige voordeel van deze blessure? Ik denk dat het mijn #boekperweek uitdaging ten goede zal komen. Op dit moment ben ik halverwege in Zac en Mia, tijdens het Boekenfestijn in Leeuwarden heb ik een aantal boeken gekocht die ik snel zou willen lezen en ook ben ik erg benieuwd naar deel 3 en 4 van de After-serie van Anna Todd.

Hebben jullie wel eens een teen gebroken? Hoe lang duurde de genezing bij jou? Ik kan echt niet wachten tot ik weer mobiel ben en ik ga heel hard duimen dat ik de Ladies Run van Groningen gewoon kan lopen!

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anneke 12 mei 2015 at 08:28

    He wat vervelend, beterschap!

  • Leave a Reply

    *