Persoonlijk

In het Bol.com winkelwagentje…

Bol.com is een van de plekken waar ik graag mijn boeken koop. Wat ik een enorm pluspunt aan de website vind, is dat je een online verlanglijstje bij kunt houden met alle producten die Bol aanbiedt. Ik vind dit zo ontzettend handig, want voor mijn verjaardag, Sinterklaas en Kerst wist ik nooit wat ik wilde hebben en nu hoef ik alleen maar mijn Bol.com verlanglijstje erbij te pakken. Dit klinkt een beetje als een reclamespotje voor Bol, maar dat is het niet.

Voor Kerst heb ik dit jaar geen boeken gekregen, maar wel heel veel andere leuke dingen (vanille geurkaarsen, twee spelletjes, een pizzabord van Blond Amsterdam en geld). Van mijn
werk heb ik een kerstpakket inclusief een envelop met inhoud gekregen. Ik vond dus dat ik van het gekregen geld en de envelop met inhoud een cadeautje voor mezelf mocht kopen. Ik surfte snel naar Bol.com en heb na lang wikken en wegen twee boeken in mijn digitale winkelwagentje gestopt:

De Mooie Voedselmachine van Giulia Enders en We Were Liars van E. Lockhart

Beide boeken wil ik al een tijdje heel graag lezen, ik heb de titels ook al in andere blogposts genoemd. Aankomende dinsdag wordt De Mooie Voedselmachine bezorgd, op We Were Liars moet ik nog wat langer wachten. De verwachte leverdatum is 3 januari. Ik kan in elk geval niet wachten tot ik deze nieuwe boeken in mijn boekenkast kan zetten. Ze komen zeker op mijn lijstje van te lezen boeken in 2015.

 

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

*