Persoonlijk

Dagboek van een boekenblogger #2

Af en toe vind ik het leuk om een persoonlijk artikel op I Heart Books te plaatsen, dus vandaag is het weer tijd voor ‘Dagboek van een boekenblogger’. De tweede editie alweer. Afgelopen week heb ik weer een heleboel foto’s gemaakt, die ik met veel plezier laat zien.

20150605_104100Afgelopen vrijdag was het ontzettend mooi weer. Nu woon ik in een appartement zonder balkon of tuin, dus ik besloot naar het Hoornsemeer te fietsen en daar de dag door te brengen. Ik was er rond 11.00 uur en het was nog ontzettend rustig. Natuurlijk werd het later een stuk drukker, maar ik heb me heerlijk vermaakt.

20150605_105647
Ik las ‘Het meisje in de trein’ van Paula Hawkins. Echt een heel goed boek! Recensie volgt heel snel.

20150607_132415
Zondag was ik in Amsterdam om Anna Todd te interviewen. Het interview kun je hier lezen. Ik vind de Dam zo’n leuke plek, ik moet er altijd even een foto van maken als ik in Amsterdam ben. 

20150607_153246
Het weer was nog steeds heel mooi en we moesten nog even wachten totdat we Anna konden interviewen, dus Esmee en ik besloten een ijsje te halen. We gingen naar een winkeltje waar je zelf Frozen Yoghurt kon tappen en versieren. Het was echt super lekker!

20150607_170048

Na het interview was het alweer bijna etenstijd, dus mijn vriend en ik besloten bij Vapiano te gaan eten. Ik nam een lekkere pasta pesto. Ik kan niet wachten tot Vapiano in Groningen opent!

20150607_213621
De Jumbo kinderboeken vind ik als boekenblogger natuurlijk erg leuk. Ik ben afgelopen weken flink aan het sparen geweest en heb al twee boeken kunnen scoren. Kikker en Knofje vond ik als kind al ontzettend leuk, dus deze zijn alvast binnen voor het nageslacht.

20150608_125227
Op maandag ben ik altijd aan het werk bij een uitgeverij in Groningen. In de pauze besloten we even lekker naar buiten te gaan om van de zon te genieten.

20150610_160322
Het is nu alweer ruim een maand geleden dat ik mijn teen brak bij een potje levend tafelvoetbal. Ik heb afgelopen weken weinig kunnen lopen en al helemaal niet kunnen sporten en hardlopen. Toch wil ik het zo snel mogelijk weer oppakken en daarom heb ik mezelf op een nieuw paar hardloopschoenen getrakteerd. Ik ben naar Runner’s World in Groningen geweest voor een hardloopanalyse en deze schoenen passen perfect bij mijn voeten en hardloopstijl. Ik vind ze ook nog eens heel erg gaaf, dus ik kan niet wachten om ze in te lopen. 

20150609_184748
Afgelopen week ben ik twee keer naar de bioscoop geweest, naar Spy en Rendez-Vous. Spy was verrassend leuk, terwijl Rendez-vous juist heel erg tegenviel. Er gebeurde gewoon heel weinig en het eindelijk was heel abrupt en een tikkeltje ongeloofwaardig. Jammer, ik had er meer van verwacht! In Pathé Groningen zag ik deze mooie poster van Paper Towns staan, een film waar ik enorm naar uitkeek. Ook zagen we de trailer voor het eerst in de bioscoop. Mijn verwachtingen zijn hoog.

20150611_210144
Gisteravond ben ik naar het concert van Gavin James in de Oosterpoort in Groningen geweest. Ik ken hem van zijn hit ‘The book of love’ en een tijdje geleden verraste mijn vriend mij met concertkaartjes. Gavin is echt onwijs goed, ik zou hem zeker nog eens live willen zien.

Dat was mijn afgelopen week in foto’s!

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

*