Persoonlijk

Liefde voor notitieboekjes

Ik hou ontzettend van lijstjes maken in notitieboekjes. Als ik iets moet onthouden, moet ik het ook echt opschrijven anders vergeet ik het. Door de jaren heen heb ik al ontzettend veel notitieboekjes verzameld en volgeschreven. Ik gebruik mijn notitieboekjes voor het maken van lijstjes, bijvoorbeeld voor boodschappen en spullen die ik moet inpakken voor de vakantie. Ook maak ik graag To-Do-lijstjes en dan zijn dit soort notitieboekjes gewoon erg handig, losse briefjes en post-its raak je toch maar kwijt.

DSC_0103

Mijn favoriete notitieboekjes zie je op de afbeelding hierboven. Het boekje met de New York print is mee geweest naar New York en staat vol met informatie over de stad, ons hotel, onze vliegreis etc. Ook heb ik veel bonnetjes, metrokaartjes en dat soort leuke herinneringen bewaard en in dit boekje geplakt. Ik blader er graag doorheen. Het boekje ernaast met de Jip & Janneke print kocht ik ooit bij Hema. Ik vind Jip & Janneke erg leuk, als kind al en nu nog steeds. Ik gebruik het boekje niet voor een speciaal doel, maar gebruik hem vooral voor To- Do-lijstjes.

Het roze boekje linksonder kreeg ik cadeau bij Marie Claire. Ik vind de tekst erop erg leuk en de roze knalkleur valt lekker op. Dit boekje gebruik ik voornamelijk voor mijn blog. Het boekje is alleen net iets te klein van formaat om echt praktisch te zijn. Het boekje ernaast is van Blond Amsterdam. Ik ben echt dol op dit boekje door de leuke print en de harde kaft. Ik gebruik dit boekje vaak voor het maken van To-Do-lijstjes en ook staat het vol met mooie quotes en fragmenten uit songteksten die ik erg mooi vind.

DSC_0095

Vooral bij Action, Hema en V&D kun je erg leuke notitieboekjes vinden. Mijn nieuwste aanwinst kocht ik vorige week voor 2,50 bij Hema (zie hierboven). Ik vind de kleur en tekst op de kaft erg leuk. In dit boekje zal ik puur en alleen voor mijn blog gebruiken. Nieuwe ideetjes voor blogs, boeken die ik nog graag wil lezen en een lijstje met gelezen boeken zal ik onder andere in dit notitieboekje noteren.

Tijdens een shopsessie laatst, kwam ik onder andere bij V&D en Hema hele leuke notitieboekjes tegen. Die van Blond Amsterdam zijn flink prijzig, vanaf 9,95, maar die zijn Hema zijn lekker budget, vanaf 1,95.

20141218_112341 IMG-20150117-WA0008
Blond Amsterdam – V&D                                 Het assortiment bij Hema

Ben jij ook zo gek op notitieboekjes? Heb jij er ook zoveel en bewaar je ze ook allemaal, net zoals ik?

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Bregje 30 januari 2015 at 10:13

  Ik heb ook zo’n notitieboekjes verslaving! Ik was eerst verbaasd dat ze zulke leuke bij de Action hadden, maar inmiddels heb ik er al een hele verzameling. Die van de action gebruik ik vooral voor als ik op vakantie ga en in mn kast is al een hele rij reisverslagen ontstaan. Notitieboekjes van Paperblanks vind ik ook echt prachtig, maar helaas zijn die nogal prijzig :p

  • Reply Nynke-Boudien 30 januari 2015 at 20:55

   Die van Paperblanks vind ik ook heel gaaf, net als Moleskines!

 • Reply Eveline 2 februari 2015 at 15:25

  Ja, die verslaving herken ik wel. Ik heb ook overal en nergens boekjes liggen. Soms word ik er gek van, zoveel kom ik er tegen. Vooral met verhuizen was dat niet zo tof. 😉

 • Reply Ilse 16 februari 2015 at 18:52

  Gaaf om te zien! Wat ik me dan eigenlijk afvraag: gebruik jij ze allemaal door elkaar of vul je ze één voor één? Ik houd ook notitieboekjes, trouwens, en ik heb er inmiddels meer dan 20 volgeschreven. Die bewaar ik zeker, want ik word altijd mega blij als ik het weer voor elkaar heb er één te vullen. =)

  • Reply Nynke-Boudien 17 februari 2015 at 07:54

   Ik gebruik ze door elkaar heen, zodat ik vrijwel nooit eentje vol schrijf. Eigenlijk best raar 😉

  Leave a Reply

  *