Persoonlijk

Meerdere boeken tegelijk lezen

Mijn blog van vandaag gaat over het lezen van meerdere boeken tegelijkertijd. Ik vraag me af of ik de enige ben die vaak meerdere boeken tegelijkertijd leest of dat er meer mensen zijn zoals ik.

Op dit moment ben ik in drie boeken tegelijk bezig:

  • The Happiness Project van Gretchen Rubin, een boek dat gaat over de zoektocht naar geluk.

Dit boek valt in de categorie biografie/zelfhulpboek en leest gemakkelijk weg. Ik lees graag af en toe een hoofdstuk, maar voel geen drang dat ik het boek zo snel mogelijk uit moet lezen.

  • Bij Starbucks Heet Ik Amy van Els Quaegebeur, over het leven in New York City.

De nieuwste aanwinst in mijn boekenkast. Na mijn vakantie naar New York, kon ik niet wachten om dit boek te lezen. Ik kreeg dit boek voor Sinterklaas en heb nu twee hoofdstukken gelezen. Bij dit boek voel ik wel de drang om verder te lezen, maar helaas kom ik er wegens tijdgebrek niet zo snel doorheen als ik zou willen.

  • Nieuwe Buren van Saskia Noort.

Dit boek lees ik op mijn telefoon. Na het kijken van de tv serie op RTL 4, was ik erg benieuwd naar het boek. Boeken zijn toch vaak wat gedetailleerder en uitgebreider en het verhaal was zo bloedstollend spannend, dat ik het boek wel moest lezen. Ik lees niet zo vaak boeken op mijn telefoon, maar ik vind het handig om een paar e-books op mijn telefoon te hebben. Zo kan ik eigenlijk overal lezen, ook al heb ik geen boek of iPad bij me. Handig!

Dit zijn alle drie heel andere boeken, dus ik kan ze prima door elkaar heen lezen. Ik zou het lastiger vinden als ik drie verschillende romans tegelijkertijd zou lezen. Dan ga je denk ik toch al snel personages en verhaallijnen door elkaar halen. Hoe denk jij hier eigenlijk over? Een boek per keer of kun je net zoals ik probleemloos verschillende boeken tegelijkertijd lezen? Ik ben benieuwd!

Liefs,

Nynke-Boudien

 

Bron afbeelding: The Little Corner

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

*