Overig, Persoonlijk

London Calling!

Samen met een vriendin ga ik begin maart een lang weekend naar Londen! Voor mij is het de tweede keer, maar daarom heb ik er niet minder zin in. Ik vond de sfeer in Londen heel erg fijn, de mensen waren vriendelijk en ik voelde me er enorm veilig op straat. Je valt daar veel minder op als toerist, tenzij je natuurlijk met een joekel van een camera rondloopt. Tijdens ene tripje naar Londen kun je cultuur en winkelen perfect met elkaar combineren, dus ik kan niet wachten tot het eindelijk zo ver is!

In totaal zijn we vier dagen in Londen, waarvan twee volledige dagen en twee ‘reisdagen’. We willen in elk geval proberen om de meeste bekende culturele dingen te bezoeken, zoals London Eye, London Bridge, Big Ben en Buckingham Palace. De vorige keer ben ik ook bij Buckingham Palace geweest, maar toen heb ik de bekende wisseling van de wacht helaas gemist. Dat zou ik nu wel heel graag willen zien. Ook heb ik de vorige keer geen musical gezien op het bekende West End, maar de prijzen zijn ook zo hoog… Mocht het er deze keer wel van komen, dan zou ik het liefst naar Wicked gaan.

a1dcd90b6007e2920387dba7b60f15a3
Ook zijn we op ook zoek naar de minder bekende plekjes, die zeker wel de moeite waard zijn om te bezoeken. Heb jij de ultieme tip? Laat het me dan weten in de reacties! Ook zullen we zeker wel een paar uur op Oxford Street doorbrengen. Ik wil in elk geval naar Victoria’s Secret, New Look, Primark en natuurlijk Waterstones…

Ik ben heel erg benieuwd naar jullie Londen tips!

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

*