Overig

To Be Read: Maart

Afgelopen maand had ik een kleine leesdip. Ik was erg veel met mijn blog bezig en had nog genoeg gelezen boeken liggen, waarover ik kon schrijven. Daardoor las ik slechts drie boeken:

 • Marjon Sarneel – Maidentrip
 • Rainbow Rowell – Eleanor & Park
 • A.J. Penn – The Tribe: A New Dawn

Het waren alle drie leuke boeken waar ik zeer van heb genoten. In de maand maart wil ik wel graag wat meer lezen, zeker om de #boekperweek challenge bij te houden.

Ik heb de lat echter niet zo hoog gelegd en heb vier boeken uitgekozen die ik sowieso wil lezen in maart:

 • Susan Smit – En dan de liefde
 • Myrthe van der Meer – UP
 • Zoe Sugg – Girl Online
 • John Green – An Abundance of Katherines

In februari las ik slechts drie boeken, in maart wil ik er minimaal vier lezen. Ik ben al begonnen in En dan de liefde en UP. Het boek van Susan Smit bevat korte stukjes en columns over de liefde. Een ontzettend leuk boek om er af en toe even bij te pakken en een paar bladzijden uit te lezen. UP is het vervolg op PAAZ, waar ik ontzettend enthousiast over was. In UP wordt de hoofdpersoon opnieuw opgenomen in een psychiatrische afdeling, omdat haar psychiater denkt dat ze manisch depressief is. Het onderwerp is zwaar, maar de auteur beschrijft het verhaal erg luchtig en humoristisch. Ook al heb ik het boek nog niet uitgelezen, ik weet nu al dat het een aanrader is.

Girl Online is een boek dat ik al weken wil lezen, omdat er al een recensie van voorbij is gekomen op vrijwel alle boekenblogs in Nederland. Zoe Sugg is een Britse You Tuber die ik al jaren volg. Dat is wel de voornaamste reden waarom ik het boek wil lezen, want het boek is bedoeld voor een iets jongere doelgroep.

Tenslotte wil ik graag An Abundance of Katherines lezen van John Green. Dit boek kocht ik afgelopen maand en ik ben er erg benieuwd naar. Ik was erg enthousiast over andere titels van John Green, dus ik ben benieuwd of dit boek me ook weer zo kan raken.

Wellicht gaat het lezen in maart een stuk beter (ik hoop het!) en zal ik meer dan vier titels lezen. Ik ben benieuwd! Welke boeken wil jij graag lezen in maart?

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Lieke 5 maart 2015 at 18:09

  Ik ben zelf ook wel heel benieuwd naar An Abundance of Katherines!

 • Leave a Reply

  *